Aanrader

Goede info op website, aantrekkelijke prijs, snel bezorgd en goede communicatie. Goed (merk-)produkt. Aanrader

Snel geleverd, keurig verpakt en mooie prijzen.

Alles naar wens

Alles naar wens. Super snel geleverd.

Mooie blouse en snel geleverd..

Hele mooie jumpsuit snel geleverd�

Hele mooie jumpsuit snel geleverd gekregen. Top

Ten eerste wil ik jullie zeggen dat ik�

Ten eerste wil ik jullie zeggen dat ik de bodywarmer besteld heb in Tilburg bij die leuke en gezellige winkel Boumont dus. Nu kwam ik daar aan op vrijdag maar ze gingen sluiten vanwege de personeelsfeest wat ze hadden. Dat was helemaal prima, dus ik vroeg of ik die bodywarmer nog bij hun kon bestellen want ik had die daar ook ontdekt. En die mevrouw liet mij keurig binnen, en aan de kassa had een jong meisje mij super geholpen nog in die 10 min. Dus het is een top winkel met super service.

Levering duurde iets langer dan�

Levering duurde iets langer dan gebruikelijk maar is te verwachten zo voor de feestdagen.

Ben heel tevreden over de levering. En nu genieten van de gekochte kleding.

Vriendelijk personeel ,erg behulpzaam!

Vriendelijk personeel ,erg behulpzaam!

Prima website

Prima website, snelle verzending, alleen niet effici�nt, kreeg van 1 order het in 3 pakketten in 2 dagen. Goede producten, goede merken.

Frohe Weihnachten

Frohe Weihnachten Nette Verk�ufer, tolle Auswahl�.. Immer wieder gerne, Danke

Mooie jas

Mooie jas, komt overeen met de foto�s op de site, zowel de kleur als maat.

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring Ik heb een jas besteld en schijnt bezorgd te zijn door DHL op mijn afgesproken adres Helaas ben ik niet de gene die het pakketje ontvangen heeft maar een andere Geen bewijs van id of handtekening wie het heeft aangepakt Ben al 2 weken aan het emailen maar kom niet verder de winkel verschuild zich achter DHL en DHL achter winkel ..het is gewoon SCHANDALIG dat ik nu voor de kosten van 160 euro moet betalen voor EEN PAKKET WAT IK NIET HEB ONTVANGEN

Fast delivery and item as described but...

I bought a leather jacket with a 40% discount that unfortunately arrived without a small button, although it wasn't difficult to fix on my own. Shipping was fast and without any problems.

Top geregeld

Zoals altijd, bestelling prima in orde, en ondanks waarschuwing per mail dat het wat langer kon duren kwam de bestelling na 2 dagen al binnen.. Top geregeld Bomont team!

Snel en makkelijk besteld

Snel en makkelijk besteld. Snelle levering ?? Zeer tevreden ??

Prima afgehandeld ondanks deze drukke�

Prima afgehandeld ondanks deze drukke dagen. Bedankt voor alles.

Perfect! Eindelijk eens een webshop die doet wat het belooft. Vandaag besteld, morgen in huis. En....laag geprijst. Top

Product stond op voorraad maar was�

Product stond op voorraad maar was helemaal niet op voorraad, 2x gebeurd

levering is niet top

levering is niet top. Op 14 december besteld maar op 22 december nog steeds niet binnen. Even de inhoud afwachten

Ik heb een jas via internet besteld en�

Ik heb een jas via internet besteld en de volgende dag heb ik mijn jas al ontvangen. Helaas was de jas te groot en bracht hem terug naar de winkel en 4 dagen later stond het geld alweer keurig netjes terug op mijn rekening . en alles GRATIS !!

Snelle levering van mijn winterjas

Snelle levering van mijn winterjas, perfect product, geen minpunten kunnen ontdekken.

mooi product snel en goed verzonden

mooi product snel en goed verzonden

Ik kreeg pas na een dag of 10 bericht�

Ik kreeg pas na een dag of 10 bericht dat het artikel er niet meer was

Heel slecht

Heel slecht, de veiligheidsclip zat nog aan de broek. Na vier winkels in het dorp bleek dat iedereen een ander systeem had. Contact opgenomen ik zou hem kosteloos terug kunnen sturen dan zouden ze de clip eraf halen en weer terug sturen (dan had ik hem waarschijnlijk voor de kerst terug). Vandaag stond het bedrag op mijn rekening en heb ik nog geen broek, slechte communicatie.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg