Mooie winkel

Mooie winkel. Ik heb er een cadeautje gekocht en dit werd ook prachtig ingepakt

Kom er graag

Mooie en overzichtelijke winkel

Vriendelijk personeel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Goes

Altijd geweldig!

Een prachtige winkel met een ruime keuze voor iedereen om kleding uit te zoeken . Daarnaast hebben jullie een grote sortering aan leuke snuisterijen, die dan weer heel zorgvuldig en origineel ingepakt worden!!!! COMPLIMENTEN!!!!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Hellevoetsluis

Heerlijke winkel

Ruim en mooi assortiment!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Udenhout

Mooie collectie en fijn personeel

Ik werd zoals zo vaak in jullie winkel zo fijn geholpen , en ging weer naar huis met een mooie aankoop

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Roosendaal

Geweldige winkel in Utrecht

Leuk en vriendelijk personeel (Monique) geweldige verkoopster. Al vele malen geweest. Veel keus en variërend in prijs. En natuurlijk niet te vergeten de heerlijke koffie in de corner. Kortom ga eens kijken in deze super gezellige winkel van kleding tot leuke woonaccessoires, ik weet zeker dat je niet met lege handen weggaat!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

Adembenemend

Een enorme keuze, vriendelijke medewerkers en goed geholpen . Terwijl wij, de dames ,nog wat aan het passen waren , kregen de heren een koffietje. Vonden wij leuk want zij winkelen niet zo graag en zorgde voor afleiding . Ook nog online besteld en ook tevreden .

Prettige sfeer , groot aanbod

Ik vind iedere keer wel iets moois, zoveel goede merken!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

Fijn geslaagd, blij met de aankoop, niet opdringerig, staan klaar voor hulp

Fijn dat je in alle rust zelf van alles uit mag zoeken en waar nodig om hulp kunt vragen

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Udenhout

Koop toch liever in Renesse of Domburg bij Bomont. Personeel vriendelijker, meer klantgericht.

Prettig

Eerder in Den Bosch geweest, fijn nu ook in Breda, heerlijk kleding kijken en assecoires

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Zeer behulpzM

Vriendelijk personeel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Zoutelande

Blouse

Heel fijn en goed geholpen

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Roosendaal

Goed geholpen,vriendelijke mevrouw,overzichtelijke winkel.

Zie boven

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Heel leuk

Grote keuze in de winkel. Ontzettend vriendelijk personeel. Heel positieve ervaring

Leuke collectie, fijne medewerkers

Echt een leuke winkel met een uitgebreide collectie en fijn personeel. Als een maat niet op voorraad is, dan wordt het nagestuurd. Erg fijn!

Fijn personeel

Weer goed geholpen, geen meepratend personeel maar een eerlijke mening.Heel fijn!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Collectie is groot. Veel verschillende merken!!

In de winkel(s) altijd fijn personeel en dat ervaar ik ook in de webshop. Deze is zeer toegankelijk, eventuele tegoeden worden altijd netjes verrekend, snelle bezorging. Wij zijn al jaren zeer tevreden klanten in de winkels in Zeeland en online

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Zeer goede ervaring, gezellig personeel en behulpzaam.

Ik ben met veel plezier de winkel ingegaan en een mooie leren jas gekocht. Met een mooie sjaal. Gezellige winkel en fijn personeel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Domburg

Zeer vriendelijk

- geen lange rijen aan de kassa - vriendelijk zelf voor een kleine aankoop - mooie, georganiseerde winkel - ruim assortiment

efficiënt

Vriendelijk en bekwaam personeel. Niet opdringerig, maar wel behulpzaam.

Heel goed.

Fijne winkel, leuk personeel, veel keuze!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Etten-Leur

De mooiste van allemaal!!

Een prachtige winkel, zeer overzichtelijk en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

super geslaagd

Goed geholpen en leuke kleding gescoord!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg