Makkelijk te bestellen en een hele�

Makkelijk te bestellen en een hele snelle levering...

Goede en snelle levering en refund van�

Goede en snelle levering en refund van mijn retour product

Alles perfekt gelaufen ????

Der Artikel war genauso wie beschrieben, perfekter Ablauf von Kauf und Versand ??

Snel en netjes geleverd !

Snel en netjes geleverd !

Altijd fijn om even in jullie�

Altijd fijn om even in jullie sfeervolle winkel rond te snuffelen. Jammer dat de kinderkleding eruit gaat. Dit was altijd de winkel waar mijn kleinkinderen altijd graag met oma naar toe gaan.

Snel en netjes bezorgd

Snel en netjes bezorgd, ondanks de drukke periode

klant vriendelijk en correct snelle service

klant vriendelijk en correct , snelle service

Ware nach Kauf reduziert

Das Unternehmen kenne ich aus Holland. Dort kaufe ich h�ufig ein. Jetzt auch zum ersten Mal online. Versand und Ware TOP. Leider musste ich feststellen, dass die von mir bestellte Jacke einen Tag sp�ter um 50� reduziert war. Das tr�bt die Einkaufsfreude stark. Ob ich nochmal Ware online bestellen werde wei� ich nicht.

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven, snel geleverd en een mooie korting.

Ik vond het bijzonder

Ik vond het bijzonder, op bezoek in Sluis, was de juiste maat niet meer aanwezig. Er werd meteen contact opgenomen met"de overkant". Twee dagen later werd het product thuis in Voerendaal bezorgd.Ik bestel zelden online,ben dus heel tevreden.

Super snelle levering mooie jas!!

Super snelle levering mooie jas!!

Alle dames in de winkel waren erg�

Alle dames in de winkel waren erg vriendelijk en behulpzaam met het ruilen van mijn kleding. Super!

Duidelijke website

Duidelijke website, leuke collectie. Snelle levering. Helaas bleek 1 item toch niet leverbaar. Dat was jammer, maar geld was snel terug gestort.

Betaalde bestelling niet ontvangen

Het T-shirt dat ik heb besteld en betaald! heb ik nog steeds niet ontvangen. DHL geeft aan dat het pakketje nog steeds onderweg is en niet bezorgd. Op 29 november zou er 1 � 2 dagen vertraging zijn. Het is nu 18-12-2023. Het gaat om zendingsnummer: JVGL 05895347000605729302

Gaat echt heel snel

Heel snelle levering en leuke reactie op plaatsing bestelling�.

????correct geleverd

????correct geleverd

Klantvriendelijk en iets terug brengen�

Klantvriendelijk en iets terug brengen geen probleem

Vriendelijk geholpen in de winkel

Vriendelijk geholpen in de winkel. Helaas was product er niet meer. In winkel besteld en was snel bij mij thuis

Probleem met jas

Ik heb een jas besteld, maar de jaszak zit vast in de voering van de jas aan de rits. Probleem gemeld, wel een reactie gekregen, moest een foto ervan maken, maar dat gaat niet als het aan de binnenkant zit. Dat doorgegeven, maar geen reactie meer gehad? Inmiddels contact gehad met klantenservice en een passende oplossing geboden voor het probleem. Fijn dat het netjes opgelost is.

Lief personeel en heel behulpzaam

Lief personeel en heel behulpzaam! Top !!!

Aankoop en retoure goed en snel geregeld.

Mooie jas besteld, deze snel geleverd. Jammer genoeg was het niet mijn kleur, dus retour gestuurd, wat wederom snel en goed werd afgehandeld. Ik zal hier weer een keer bestellen.

Uitgebreid assortiment met scherpe aanbiedingen

Uitgebreid assortiment met leuke, scherp geprijsde aanbiedingen. Bestelde product is netjes volgens de aangegeven levertijd geleverd.

Goed snel geleverd

Goed snel geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg