Alles goed!

Alles goed!

Altijd netjes verpakt en in de winkel�

Altijd netjes verpakt en in de winkel heel vriendelijk te woord gestaan ????

alles bestens !

alles bestens !

Goede ervaring

Het bestelde artikel (geen kleding) was netjes en stevig ingepakt. Gratis verzending is altijd prettig.

Ik vind het een super bedrijf altijd�

Ik vind het een super bedrijf altijd behulpzaam Maar ik heb er nog bonnen liggen van jullie maar weet niet hoe ik die in moet leveren Komen wel eens in Zeeland maar soms maar een x per jaar Blijven ze wel geldig ?

Hele snelle levering!

Het pakketje werd erg snel geleverd, heel attent een handgeschreven kaartje erbij! Top!

Bestelling kwam niet gelijk binnen qua�

Bestelling kwam niet gelijk binnen qua aantal artikelen. Wacht nu al vanaf 7-12 op de laatste 2 truien. Vindt het langer duren, dan ik gewend ben.

Een top winkel

De site is duidelijk en makkelijk te bestellen, de levering is top!

De service en kwaliteit

De service en kwaliteit

Het is een mooie winkel met mooie�

Het is een mooie winkel met mooie spullen en gezellig personeel!

Nog niks gehoord

Nog niks gehoord , normaal krijg je een mail. Gaat om een pet en muts van airforce. Wel al betaald . Gr Chris.Bakkeru

Alles bestens!!

Wundersch�ner Schal, schnelle Lieferung. Ich bin begeistert!

Vorige week bestelde ik een hoody van�

Vorige week bestelde ik een hoody van Tommy .er stond wit maar hij was helaa lichtgeel.Op het kaartje stond offwhite.Graag een duidelijke en juiste aanduiding.

Mooie sjaal en netjes ingepakt

Mooie sjaal en netjes ingepakt

Super fijn bestellen

Super fijn bestellen, en mij ervaring met bomont is heel goed.

Snel verstuurd en goed verpakt

Snel verstuurd en goed verpakt. Aankoop voldoet aan de verwachting.

Blij met Bomont !!!

Snelle verwerking en netjes ingepakt ????

Na telefonisch overleg mocht ik een in�

Na telefonisch overleg mocht ik een in de winkel aankocht kledingstuk via de webshop ruilen. Dit verliep probleemloos en ik ben nu heel blij met de aankoop.

Super snel gekomen en tevreden

Super snel gekomen en tevreden

Zeer slechte ervaring pakket niet in handel gekregen door DHL

Mijn pakketje is kwijtgeraakt en verder doen ze geen onderzoek Het gaat om een bedrag van 160 euro wat door iemand anders is aangepakt zonder id of handtekening en ze gaan ervan uit dat ik het was ! Pakketdienst door DHL

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen Hele hartelijke dames die mij hebben geholpen . Fijne zaak

Perfect. Makkelijk en snel geleverd

Andere kleur dan weergegeven

Andere kleur dan weergegeven

Super afhandeling.

Super geregeld, binnen 2 dagen het bestelde jack in huis. Al eerder hier besteld ook toen snelle levering. Zal hier vaker kopen.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg