Zeer netjes en vriendelijk geholpen met�

Zeer netjes en vriendelijk geholpen met de verkeerde prijs op internet echt top

PRIma service en vlotte verzending

PRIma service en vlotte verzending

Een allereerste bestelling geplaatst�

Een allereerste bestelling geplaatst bij Bomont. Een tof kerstgeschenk voor de dochter. Het werd verpakt en verstuurd in 2 afzonderlijke boxen. De levering was hier echt snel en heel nauwkeurig verpakt om geen breukschade te hebben. Er werd eerst melding gemaakt via mail dat het even langer zou duren maar dit was dan toch nog sneller dan verwacht. Top service.

Goede en duidelijke site en snelle�

Goede en duidelijke site en snelle levering

Leuke kado�s!

Leuke kado�s!! Dat is echt een aanrader! Helaas duurde het vijf dagen voor ik het in huis had dat maakt dat ik niet snel meer zou bestellen

Prachtige blouse.

Gemakkelijke webside. Bestellen easy. Goede tussentijdse informatie. Keurige afhandeling,

Mijn retour nog steeds niet terug�

Mijn retour nog steeds niet terug gestort gekregen. Duurt wel lang voor de retour zending

Alles ging mis

Alles ging mis. Wel betalen maar dan is er geen voorraad. Waardeloos systeem bij Bomont en iets om te onthouden

Snelle bezorging

Snelle bezorging, keurig verpakt. Helaas paste de jas niet. Retour is ook vlot verwerkt! Top

Gekregen wat besteld was,ook datum�

Gekregen wat besteld was,ook datum klopte.

"BOMONT.NL" ??????

"BOMONT.NL" ?????? Super leuke website! Mooie kwaliteit. Unieke items. MEGA veel keuze en zeer snelle verzending! Klantgericht en Vriendelijk.

Alles mooi op tijd en goed verzorgd

Alles mooi op tijd en goed verzorgd

Snelle levering, goed verpakt . Artikel stemt overeen met de beschrijving. Dank

Het was de eerste keer een�

Het was de eerste keer een bestelling.goede info. En keurig verzorgd binnen gekomen

Zeer netjes . Makkelijk te bestellen en snelle levering. Zat ook goed ingepakt. Dus al met al zeer tevreden.

Hetgene besteld was er heel vlot.

Hetgene besteld was er heel vlot.

Snelle service en leuke attentie i.v.m

Snelle service en leuke attentie i.v.m. sinterklaas erbij.

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Zoals beschreven, topjas!

Zoals beschreven, zalige warme jas

de 20% korting

de 20% korting, bleek door een foutje aan de kassa van F***e slechts 10% te zijn, waardoor men mij 10 euro zou terugstorten, wat ook binnen de week gebeurde ;), maar uiteindelijk was dat maar 9 euro ... :(

Helaas

Helaas, zal niet aan jullie producten liggen maar wel aan de koerier�.DHL. Een grote ramp dit bedrijf.

Netjes geholpen hoor

Netjes geholpen hoor. Geld bij retour volgende dag al terug.

snel en netjes artikelen opgestuurd

Fijne winkel!

Kreeg het pakket niet was verkeerd�

Kreeg het pakket niet was verkeerd bezorgd, hebben mij geweldig geholpen om het op te lossen, ben er heel tevreden over. Jas inmiddels bezorgd en vind hem prachtig en ben er blij mee..

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg