Mooie kwalitatief product voor een�

Mooie kwalitatief product voor een goede prijs

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Snelle afhandeling van de bestelling!

Snelle afhandeling van de bestelling!

Netjes geholpen

Netjes geholpen

Zeer tevreden met mijn aankoop

Zeer tevreden met mijn aankoop. Mooie accessoires om de tafel op te vrolijken.

Dat het in goede orde wordt verwerkt zonder problemen!!

In Goede orde de opdracht verwerkt!

20% korting op het hele assortiment was niet op alles

Nadat m'n dochter de trui had gepast, wilde ze die graag hebben. Helaas zat er een haakje middenop de voorkant waardoor we online een nieuwe hebben besteld. Nadat het eigenlijk wel heel lang duurde voordat dat gelukt was, kregen we te horen dat deze trui niet mee deed met de Black friday deals van 20% op het hele assortiment, omdat dit de nieuwe lente collectie al was. Beetje raar als in de hele winkel hangt dat op het volledige assortiment 20% korting geldt. En het moet nog winter worden, waarom hangt er dan al lente collectie in de winkel? En ook de kortingsbon die ik nog had werkte niet, dus uiteindelijk heb ik de volle prijs moeten betalen. Hang dan niet in de winkel dat er 20% korting geldt op de hele collectie als dat niet zo is. Toch gekocht, omdat deze m'n dochter goed pastte en dat is al vrij lastig altijd bij haar omdat ze zo lang is. Maar vond dit een flinke domper voor Bomont. Uiteindelijk is de trui netjes geleverd en bevalt prima.

Mijn bestelling bleef langer weg dan ik�

Mijn bestelling bleef langer weg dan ik had gedacht

Alles is goed gegaan

Alles is goed gegaan

Mooie blauwe top. precies zoals ik had verwacht

niet al te lange levertijd

keurig

dat er in de winkel werd gezegd dat het betreffende artikel ook opgestuurd kon worden omdat het in de winkel niet voorradig was en keurig afgehandeld

Helaas is de levering via DHL een ramp�

Helaas is de levering via DHL een ramp jas besteld na 3 dagen geleverd. Retour zending helaas jas was te groot nu ook na 3 dagen nog niet bij jullie retour. Volgende keer toch naar de winkel maar ligt voor mij niet om de hoek. Jammer .

Zeer vriendelijk

Ben vriendelijk geholpen worden bij mijn vraag

Duidelijke website

Duidelijke website, vlotte levering van artikelen

Correct en stipt!

Correct en stipt. Prima zowel in de winkel als on line bestelling.

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet�

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Alles goed en snel verlopen

Alles goed en snel verlopen. Tevreden over mijn bestelling.

Snelle levering, mooie kleding.

Correct en snel

Correct en snel

Goede ervaringHet enige bedrijf dat reeds korting gaf�

Het enige bedrijf dat reeds korting gaf op bepaalde broek uit de wintercollectie. Snelle en correcte service

Per ongeluk had ik een dubbele�

Per ongeluk had ik een dubbele bestelling geplaatst, maar deze bestelling werd zeer snel verbeterd door de vriendelijke medewerkster van Bomont. Ook de levering was zeer snel. Chapeau!!!

Netjes afgehandeld

De jas die ik besteld had was erg mooi, maar helaas te klein. Het retour brengen was erg goed geregeld, gewoon in de winkel

Snelle verzending.

Snelle verzending. Behulpzame medewerkers

Sehr schnelle Lieferung.

Sehr schnelle Lieferung. Wir hatten f�r Jacke im Urlaub in Domburg gesehen. Mein Mann hatte sie anprobiert, war aber unentschlossen. Dann wurde er krank und wir konnten nicht mehr ins Gesch�ft. Jetzt habe ich sie online bestellt und es ist alles perfekt.

Snelle gratis levering,goed�

Snelle gratis levering,goed verpakt.Broek was zoals op de site afgebeeld,door de hoeveelheid elastan had hij misschien een maatje minder gekund.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg