heel vriendelijk en behulpzaam

heel vriendelijk en behulpzaam . toen ik de vraag had of het ander maatje er nog was van de jas . ben ik super geholpen en is me thuis opgestuurd . vond het toppie.

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie

Snelle en correcte service

Product was snel geleverd en voldeed precies aan de verwachtingen. Ook goed: niet in een veel te grote doos maar toch goed verpakt in een stevige zak.

Alles was prima inorde en nog een leuk�

Alles was prima inorde en nog een leuk bedankt briefje toch altijd fijn

Makkelijk en duidelijk om te bestellen

Makkelijk en duidelijk om te bestellen. Levering conform weergave bij bestelling.

Snelle levering, groot assortiment

Jas besteld

In de winkel een mooie jas en broek gezien. De broek was helemaal perfect alleen de jas hadden ze niet in mijn maat. Gauw even een zelfde jas in een andere kleur aangetrokken (om de juiste maat te beoordelen). Vervolgens bij de kassa, heel eenvoudig, doorgegeven welke jas ik nog wilde bestellen. Twee dagen later was hij al in huis! Super geregeld!

Black Friday

voor het eerst iets bij bomont gekocht, en ik ben aangenaam verrast hoe zij met klanten omgaan . Top bedrijf ????

Snel en goede levering

Snel en goede levering. Prima

Er waren wat strubbelingen met de�

Er waren wat strubbelingen met de levering via DHL, waardoor er niet bezorgd werd. Ik heb aan aantal keer hierover gebeld en het is perfect en op een vriendelijke manier opgelost. Mijn complimenten voor jullie.

blij met m'n aankoop

goede kwaliteit jas, snelle service.

Netjes op tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd. Makkelijk bestellen.

Mooie trui ontvangen

Mooie trui ontvangen. Zag eeuit zoals vermeld op de foto. Aanlevering met DHL ook duidelijke communicatie

Prachtige blouse

Snel geleverd en product voldoet aan verwachting

Leuke kleding voor een leuke prijs

Leuke kleding voor een leuke prijs. Jullie hadden het op tijd verzonden. Echter nooit meer met DHL verzenden. Duurde vier dagen voordat het arriveerde en hebben het gewoon bij de voordeur neergegooid.Op Ring te zien. Er was niemand thuis.Daarna kreeg ik een melding dat het pakket in de brievenbus was bezorgd. Ongelooflijk! Het pakket heeft de hele dag voor de voordeur gelegen. Wij wonen aan een drukke weg, iemand had het zo kunnen meenemen.

Mooi product

Mooi product Snel geleverd Goed op de hoogte gehouden

Snellen levering

Snellen levering, goed verpakt.

Snelle levering en prima prijs

Snelle levering en prima prijs

Duidelijke site.

Duidelijke site. Goede informatie over verzenden.

Vriendelijke klantenservice�

Vriendelijke klantenservice medewerkster die mij fantastisch heeft geholpen. Keurige bevestiging via mail

Geweldig!

Kreeg de jas binnen 24 uur na on-line bestelling al netjes thuis afgeleverd! En, ook niet onbelangrijk, met een mooie korting.

Helaas was mijn coltrui beschadigd deze�

Helaas was mijn coltrui beschadigd deze mocht ik ruilen maar was in het filiaal niet voorradig maar ze hebben geregeld dat er een nieuwe coltrui per post bezorgd werd deze was keurig verpakt en zat zelfs een kaartje in van team Zoutelande echt keurig geregeld

Snelle reactie

Mijn aankoop werd snel verstuurd alleen jammer dat DHL achter loopt met zijn bezorging. Na 4 dagen contact gehad met Bomont en netjes te woord gestaan. Andere dag pakje geleverd.

PME jas .

Tweede keer een jas besteld bij jullie. Service weer geweldig, vandaag bestellen morgen in huis, helemaal top.???? Vriendelijke groeten Lambert Meevis

Heb de levering nog niet gekregen is�

Heb de levering nog niet gekregen is niet afgeleverd even wachten is in onderzoek

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg