Gezellig winkelen, goede verkoopsters met kennis van zaken

Een prachtige zaak

Uitstekend gesorteerd, mooie presentatie en heel vriendelijk en behulpzaame medewerkers, bedankt voor deze mooie winkelervaring!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Zoutelande

Gezellige winkel

Zeer leuke winkel met een breed assortiment en vriendelijk personeel. Cadeautjes worden leuk ingepakt.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Domburg

Gezellig en geslaagd!

Gezellige winkel, leuke mensen en een goed assortiment

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Hellevoetsluis

Super leuke winkel

Super leuke winkel met groot assortiment met kleding , woon-/ cadeau assecoires!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

Voor het eerste geshopt bij Bomont,

Veel keuze. Kreeg korting omdat ik member werd. Vakkundig personeel. En ook nog gratis een ijsje. Wat wel een mens nog meer.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

Prachtige winkel en vriendelijke medewerkers

In onze vakantie de winkel bezocht, veel leuker dan online shoppen, maar gezien de afstand een prima alternatief.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Zoutelande

Mooie winkel

Je wordt goed en vriendelijk geholpen

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Goes

Altijd gezellig in een mooie winkel

Altijd top geholpen in een mooie en nette winkel We komen uit Hellevoetsluis om hier te winkelen Goede merken en netjes gerangschikt

Het kon niet beter.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

Vr.iendelijk personeel, en mooie kleding, grote sortering

Mooie winkel, vriendelijk personeel

Mooie ruime winkel met veel en leuk assortiment. Kassa medewerker was erg vriendelijk.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

Ben goed en snel geholpen.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Goes

goede ervaring

Ik was in de winkel in Etten-leur, waar ik een mooie jurk zag, echter deze was te groot. Ze boden aan om de jurk in een maat kleiner te bestellen en thuis te sturen. Binnen 3 dagen was het pakketje binnen. Hele goede service.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Etten-Leur

Goede service!

Snelle levering en goede service!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Etten-Leur

Verrassend

Wat een mooie spulletjes. Gezellig personeel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Ik ben heel vriendelijk geholpen , en ben ook geslaagd

Veel keuze, leuke merken

Leuke merken en heel veel keus. Zou leuk zijn om een filiaal in Eindhoven te openen

Hele mooie winkel

Hele mooie winkel met goede kwaliteit kleding en leuke woonaccessoires. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

Fijne winkel, groot assortiment

Winkel in Breda bezocht. Erg behulpzaam personeel. Artikel wat niet op voorraad was is voor mij besteld en drie dagen later kosteloos thuis bezorgd!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Overzichtelijk en behulpzaam

Netjes geholpen.

Tot de volgende aankoop.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Hellevoetsluis

Gezellige en geordende winkel

Tijdens fietstocht gezellig geshopt

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Den Bosch

Prachtige collectie, fijne medewerkers!Jammer dat Bomont niet in het Gooi zit!

Echt mooie collectie! Erg aardige medewerkers!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg