Heel mooi jasje

Heel mooi jasje Snel en netjes geleverd

Mooie kwaliteit broek en snelle�

Mooie kwaliteit broek en snelle levering!

Bestelling vlot en prima afgehandeld!!

Bestelling vlot en prima afgehandeld!! Kleur van de jas werd off white genoemd op de site, maar toen ik de jas uitpakte bleek het om een heel andere kleur te gaan. Uiteindelijk besloten hem toch te houden!

Het was heel snel en goed.

Het was heel snel en goed.

Immer wieder gerne!

Unkomplizierte Lieferung, beste Qualit�t. Immer wieder gerne!

Snelle levering.

Snelle levering! Betrouwbaar !!

Dankesch�n f�r die gute und schnelle�

Dankesch�n f�r die gute und schnelle Lieferung. Bluse passt genau so wie ich mir das vorgestellt habe.

Super � de bediening was top

Super � de bediening was top

PME vest gekocht heren

In de winkel wordt je goed geholpen tijdens vakantie in Zoutelande . Nu had ik via internet gekocht, dag later in huis, past goed, dus geen retour nodig .

Heel goede en snelle opvolging van de�

Heel goede en snelle opvolging van de bestelling - heel vlugge levering ook. Alle vertrouwen in deze winkel .

Behulpzaam

Zo snel en behulpzaam geholpen

Groot fan van Bomont

Groot fan van Bomont! Super aardige medewerkers in alle winkels waar ik kom (o.a. Renesse, Goes, Hellevoetsluis), en prachtige kleding van goede kwaliteit. Het lukt me nooit om binnen budget te blijven. Ook bestellen gaat snel en makkelijk!

It was uncomplicated and quick

It was uncomplicated and quick. Thank you for Your reliable Service.

Tevreden klant

Besteld in de winkel en na twee/ drie dagen thuisbezorgd ??

Super snel geleverd en keurig verpakt.

Super snel geleverd en keurig verpakt.

Goede service tijdens bestelling in de�

Goede service tijdens bestelling in de winkel en vlot thuis geleverd.

Goede service,snel bezorgd.

Goede service,snel bezorgd. En produkt ziet er goed uit.

Snelle levering en voldoet aan de�

Snelle levering en voldoet aan de verwachting

Snelle bezorging en heel goed verpakt.

Ik had op vrijdag een jas gezien in�

Ik had op vrijdag een jas gezien in Zoutelande (niet mijn woonplaats), maar niet in mijn maat. Zij hebben hem meteen besteld en op dinsdag kwam hij al binnen. Mocht hij niet passen dan kon ik hem bij een ander filiaal terugbrengen. Was gelukkig niet nodig. Ben zeer tevreden.

De service is perfect dank je wel

De service is perfect dank je wel

Weer goed geslaagd!

Mooie kleding, fijne website, snelle verzending!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg