Behulpzaam en vriendelijk

Behulpzaam en vriendelijk

Goed geholpen (telefonisch) bij retour

Goed geholpen (telefonisch) bij retour

Snelle levering en snelle service

De bestelde trui was snel in huis. Omdat ik een te grote maat had besteld, heb ik de trui teruggestuurd. Een paar dagen later had ik al weer de juiste maat binnen!

Ik twijfel over een shirtje wat ik�

Ik twijfel over een shirtje wat ik besteld heb, maar helaas zit daar geen kaartje/prijskaartje aan. Dus kan ik deze niet retour doen. Even een tip voor jullie let hier even op, als iets opgestuurd wordt. Als klant kun je nu niks.

Supersnelle levering (ook naar�

Supersnelle levering (ook naar duitsland) - alles easy!

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Snelle levering en duidelijke website

Snelle levering en duidelijke website

Snelle levering keurig geleverd moet�

Snelle levering keurig geleverd moet alleen een maatje groter.

Snelle levering zoals afgesproken

Snelle levering zoals afgesproken

mooie kleding

snel het pakket ontvangen en de kleding heel goed verpakt. terugsturen is geen probleem.

Mooi bedrijf en zeer nette bediening

Mooi bedrijf en zeer nette bediening

Had nog een tegoedbon van Bomont

Had nog een tegoedbon van Bomont. Ik heb er een leuke geurkaars voor uitgezocht. Die werd goed ingepakt verzonden en ben er reuze blij mee!

mooie heren jas besteld

mooie heren jas besteld was zeer snel bezorgd

Zeer snelle service en super kwaliteit.

Zeer snelle service en super kwaliteit.

Heel snel geleverd,

Heel snel geleverd,, en precies zoals ik van het kledingstuk verwachtte

Vlug geleverd en keurig verpakt.

Vlug geleverd en keurig verpakt.

Snelle levering, mooie kleding

Super snel een degelijk product�

Super snel een degelijk product geleverd.

Ik krijg wel verzoek review et�

Ik krijg wel verzoek review et schrijven maar pakket nog helemaal niet mogen ontvangen....! Staat al 3 dgn in sorteercentrum. Kan dus helemaal nog niet beoordelen of ik tevreden ben.

Tolles Herrenhemd

Tolles Herrenhemd! Sehr gute Passform, sch�ne Herbstfarben, gute Qualit�t, super schnelle Lieferung! Gerne wieder!

Snelle levering netjes verpakt

Snelle levering netjes verpakt

Sehr nettes und hilfsbereites Personal

Sehr nettes und hilfsbereites Personal. Unkomplizierter Umtausch vor Ort und sehr schnelle Lieferung der neuen Ware nach Deutschland. Bin sehr zufrieden und kann den Laden nur weiter empfehlen.

De bestelling is behandeld.

De bestelling is behandeld.

Alles netjes geleverd en snel

Alles netjes geleverd en snel

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, vlotte levering, top.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg