Super snelle levering!

Top alles was in orde

Top alles was in orde

Snel geleverd na bestelling

Snel geleverd na bestelling

Ik heb een bestelling geretourneerd met�

Ik heb een bestelling geretourneerd met verzoek grotere maat en heb al weken niets meer gehoord. Noch dat het retourontvangen is, noch dat het omgeruild wordt noch geld retour

Snelle levering, prima product en prettige website

De artikelen werden heel snel geleverd

De artikelen werden heel snel geleverd, maar een heel duur gilet werd niet geleverd in de maat die ik had besteld (in maat 38 in plaats van maat 44), wat ik jammer vond. Voor de rest ben ik altijd heel tevreden geweest Ik vind het assortiment van bomont bijzonder smaakvol en veelzijdig en de klantenservice is geweldig.

Ik had vtv gebeld met de klantenservice�

Ik had vtv gebeld met de klantenservice over een bontcape. Aangezien deze cape s met zn allen geplet worden in een verpakking komen ze kompleet gekreukelt uit de verpakking. Mij werd verzekerd dat als er kreukels in het nepbont zouden zitten het eerst werd gestoomd voordat het in de winkel komt op wordt opgestuurd. Nou mooi NIET dus. Echt schandalig. Moest ik met een handstomer alsnog proberen het iets minder erg te krijgen. Mn zwangere dochter, voor wie de cape is, wilde ik hier niet mee belasten. Ik voel me echt voorgelogen.

Ik ben heel blij met m,n nieuwe blouse

Ik ben heel blij met m,n nieuwe blouse, past perfect en de bezorging ging volgens afspraak

Vlotte levering en leuk geslaagd.

Vlotte levering en leuk geslaagd. Mooie kleding, ben er blij mee!

Netjes verpakt!!

Netjes verpakt!!

Altijd goed

altijd goed ook via de webshop... snel, mooi netjes verpakt

Super. Schnelle Lieferung. Tolle Qualit�t. Bin sehr begeistert.

Duidelijke site, snel bestellen en keurige levering. Top!

Onlinebestellung in der Filiale - Perfekt

Ich habe im Urlaub in Domburg einen wundersch�nen Wintermantel entdeckt. Er war leider nicht in meiner Gr��e in der Filiale vorhanden und ich war mit dem Fahrrad da. Eine Mitarbeiterin hat mir angeboten, den Mantel online an meine Heimatadresse zu schicken. Versandkostenfrei! Ich war kurz danach wieder zuhause und schon einen Tag danach traf der Mantel ein. Perfekt gel�st. Superfreundliche Mitarbeiter und ich gl�ckliche Besitzerin eines wirklich sch�nen Mantels. Danke danke. Perfekter Service, toller Laden.

Correct en snel

Correct en snel

Vlug geleverd en een mooi artikel een�

Vlug geleverd en een mooi artikel een dames riem

Goede service zowel onsite als online

Ik had mijn bestelling eerst in de winkel gepast. Nadien heb ik die online gepast. Zeer vlotte site om te bestellen en snelle levering van het gevraagde artikel.

Was op zich een fijne ervaring

Was op zich een fijne ervaring. Tot dat mijn pakket beschadigd binnen kwam ern er een grote kras over mijn broek zat. Wel is het goed opgelost door Bomont.

Z��r tevreden.

Snel geleverd. Goede kwaliteit.

Prettige service!

Prettige service!

snel en netjes bezorgd

snel en netjes bezorgd! goede kwaliteit en mooie pasvorm

Goede service !!

Goede service !!

Het pakketje werd snel en netjes thuis bezorgd�

Het pakketje werd snel en netjes thuis bezorgd Het bestellen en retourneren vond ik lastig en zou veel simpeler kunnenl

Site is duidelijk en overzichtelijk

Site is duidelijk en overzichtelijk. Bestelling is makkelijk te plaatsen. Bezorgtijd is top!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg