Zeer vlug ontvangen en zeer goede�

Zeer vlug ontvangen en zeer goede kwaliteit top ????

10 op. 10 alles ok ff

10 op. 10. Alles. Ok

Snel geleverd en naar verwachting goed!

Snel geleverd en naar verwachting goed!

Het wordt heel snel geleverd

Het wordt snel en goed geleverd

Veel keuze

Veel keuze, mooie kleding en accessoires. Snelle levering. Top!

Vlot geleverd

Vlot geleverd, mooi product alleen het past niet

Product bleek na bestelling ineens niet�

Product bleek na bestelling ineens niet meer op voorraad! Jammer! Wel snel geld retour gekregen.

Snel in huis

Snel in huis . Mooie kleding maar paste niet. Helaas weer terug gestuurd

Interessante prijs,snelle levering

Interessante prijs,snelle levering

Snel geleverd????

Snel geleverd????

Meedenken met de klant

Een broek besteld en echt een ontzettend snelle levering want de volgende dag had ik deze al in huis. Helaas zat er een fabricagefout in en mocht ik de broek kosteloos terug sturen. Inmiddels in het bezit van een nieuw exemplaar. Ik ben helemaal tevreden.

Goede service en snelle levering!

Goede service en snelle levering!

Super goed snelle levering

Super goed snelle levering . Dank je wel

Super Tshirt

Super Tshirt

Service zoals iedereen het wenst

Snelle en goede service. Bij vorige levering klacht over artikel meteen opgelost. Volgende dag ander product al in huis. Deze keer ook weer snel en netjes geleverd.

Snel geleverd en keurig verpakt.

Snel geleverd en keurig verpakt.

Hele snelle levering

Hele snelle levering. Artikel was exact hoe het op de website stond.

Snelle levering met een persoonlijk�

Snelle levering met een persoonlijk kaartje van Elvira

goeie pasform

snelle levering en leuke broek!

Zeer nette en snelle levering

Zeer nette en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over mijn jasje

Ik ben zeer tevreden over mijn jasje, maar in een plastic-zak versturen vond ik slecht. Hij kwam al een beetje gescheurd aan. Gebruik even voor zo�n dik winterjasje een kartonnen doos.

Snelle levering en precies wat ik van�

Snelle levering en precies wat ik van het artikel had verwacht

snelle levering en leuke slippers

snelle levering en leuke slippers

Snel en netjes bezorgd..

Snel en netjes bezorgd...blij dat ik geen dagen hoefde te wachten.

Zeer tevreden Top!!

Zeer tevreden Top!!