Goede en snelle service fijn afhandeling

Goede en snelle service fijn afhandeling

Snelle levering leuke shorts

Snelle levering leuke shorts

In mijn eerdere review schreef ik dat�

In mijn eerdere review schreef ik dat ik ontevreden was omdat ik nog niets had ontvangen, dit is door Bomont netjes opgelost door het geld terug te storten nadat bleek dat het pakket zoek was geraakt bij het postorder bedrijf.

De verpakking was open!

De bestelling is goed aangekomen, alleen de verpakking was open, de sluiting was losgegaan. Gelukkig zaten de artikelen er nog in.

Snelle levering al woon ik in Belgi�

Snelle levering al woon ik in Belgi� heel blij mee dank u wel.

Wat leuk dat jullie vragen wat mijn�

Wat leuk dat jullie vragen wat mijn ervaring is maar ik heb mijn bestelling nog niet mogen ontvangen. Dus kan de vraag niet beantwoorden en wacht op mijn pakketje.

Alles perfekt

Alles perfekt, wie immer. Vielen Dank.

Prettige omslag

Prettige omslag Goede kwaliteit heel tevreden en snelle bezorging. In een woord geweldig ??

Als een top eerst � 39,95 kost en�

Als een top eerst � 39,95 kost en ineens in de opruiming � 49,95 kost en dan de korting toe wordt gepast noem ik dat geen korting maar misleiding. Heb hierover contact gehad maar vanuit de leverancier werd de top ineens � 49,95 ik vindt en blijft het een raar verhaal vinden.

Blij mee

De jurk en rok waren, zoals afgebeeld. Helaas heeft de rok geen voering, dat had ik bij de beschrijving op de site willen lezen.

Snelle levering , met zorg en aandacht verzonden

Fijne website!

Fijne website en bestelling snel in huis.

Netjes allemaal

Op tijd geleverd, en mooie kleding. Prima zo!

Jullie moeten je webshop beter�

Jullie moeten je webshop beter bijhouden. Ik had een bestelling en 2 dagen later krijg ik mijn geld terug gestort

Product wat ik heb gekocht komt overeen�

Product wat ik heb gekocht komt overeen met de afbeelding op de website. Snel geleverd en afgehaald bij een Servicepoint. Ben er erg blij mee.

Duidelijke procedure

Duidelijke procedure, snel geleverd.

Fijne winkel!Is goed verpakt word snel verzonden�

Is goed verpakt word snel verzonden heeft goede service.Helaas past de jas niet volgende keer beter.

Slechte service.

Ik was erg blij met het ontvangen van de jas van Beaumont. Maar ik vond het niet leuk dat de jas slecht verpakt was. Ze zit gewoon in een zwarte zak.. En de bezorger stopte dit pakket in de brievenbus.. Het pakket was gescheurd, het jasje heeft op sommige plekken lelijke plooien en is gekreukeld..?? Ik had een betere service verwacht, sorry.. Julia

Leuke kleding

Leuke kleding! Ik had een vraag gesteld via de mail en kreeg snel en vriendelijk een reactie. Top!

Top winkel

Makkelijk bestellen, mooie materialen, hulpvaardig in de winkel.

Snelle levering 1 product was er niet�

Snelle levering 1 product was er niet meer en kreeg ik korting op de volgende bestelling dat is fijn

Snel verzonden, netjes ingepakt en zoals omschreven.

Snelle levering,

Snelle levering,