Alles prima in orde!!!!

Alles prima in orde!!!! Super snel ontvangen,goede kwalitiet voor prima prijzen!!! TOP!!!!

Levering vlot en bestelling keurig�

Levering vlot en bestelling keurig verpakt. Eerder gemaild over het kledingstuk en op mijn vraag kreeg ik ook snel antwoord.

Terecht.

Terecht. Ik heb meteen een antwoord gekregen op mijn revieuw en ik was abuis! Je hoeft idd. eenmaal retour betalen per order. een zeer tevreden klant! Gr Marijke

De levering was snel.

De levering was snel. Maar de bestelde kleur was het niet, ik kreeg (donker)bruin i.p.v. cognac. Dat �n het feit dat hetzelfde artikel elders tientjes goedkoper was deed mij besluiten het retour te sturen.

Het was echt fantastisch

Het was echt fantastisch Thea van Engelen

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel, groot assortiment. Snelle levering en wordt snel gereageerd op mail met vraag.

Blouse zat niet verpakt in een zak

Blouse zat niet verpakt in een zak . Zat los in de verzendzak. Erg gekreukeld hierdoor.

Ontzettend goede service

Ontzettend goede service Nooit problemen bij bomont

Snelle levering en een mooie jas

Snelle levering en een mooie jas

Top winkel

Wederom snel geleverd. Mooie kleding.

Geen mening

Ik heb van de drie betaalde bestellingen mijn badpak nog steeds niet gehad. Heb vanochtend bericht ontvangen dat een deel niet geleverd kan worden en dat binnen twee dagen het geld terug gestort wordt. Gewoon zoals het hoort, al vind ik de mededeling van het niet leveren wel een tikkeltje laat. Maar de overige twee bestellingen waren echt keurig op tijd afgeleverd. Dat was heel fijn. En verder, ik zal niet aarzelen als mij iets bevalt, om het weer bij Bomont te bestellen.

Betrouwbaar en prima kwaliteit

Besteld polo shirt op tijd volgens afspraak geleverd en volgens de specs op de website,

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en goed verpakt. Mooie kleding

Mijn bestelling was prima

Mijn bestelling was prima ingepakt...allemaal prima geregeld .

Snel geleverd.

Snel geleverd.

Top zeer tevreden

Alles was naar wens en snel geleverd

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Geen voorraad website

Besteld en betaald op website. Achteraf niet op voorraad.

Snel en netjes

Snel en netjes

Keurig en snel verzonden

Keurig en snel verzonden

Brilliant

Brilliant! Anytime again with pleasure!

Goede maattabel

De maattabel is voor mij prina. De shirts passen perfect

Snelle levering, prima producten.

Snelle levering, mooie producten. Materiaal Bomont jersey jurk, beetje (te)dun materiaal

Snelle levering en geen verzendkosten!

Snelle levering en geen verzendkosten! Zal zeker weer gebruik gaan maken van de website van Bomont.

Snelle levering en mooie kwaliteit�

Snelle levering en mooie kwaliteit jasje ??

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg