jammer dat de bestelling op zaterdag�

jammer dat de bestelling op zaterdag geleverd zou worden maar uiteindelijk pas maandag er was. verder was de jas leuk. mvg wil

levering in 3 delen

levering in 3 delen, kreeg geen melding dat het in de bus lag. 1 shirt veel te groot, misschien even aangeven bij de pasvorm. Verkoopster vroeg bij retour brengen niet of wij een kleinere maat/ ander item wilden hebben. Heb het zelf online besteld, het was niet meer in de winkel.

Ik heb idd iets besteld maar is nog�

Ik heb idd iets besteld maar is nog niet geleverd, dus ik kan niet zeggen of ik blij ben met de aankoop

Ik heb nog niets ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen

Goede prijs en snelle verzending

Goede prijs en snelle verzending Fijne webwinkel .

Goed gedaan.

Goed gedaan.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel , mooie kleding Op woensdag een jas besteld in Renesse en op vrijdag al binnen in denhaag Top geregeld

Ik heb in geen goede ervaring

Ik heb in geen goede ervaring. Ik heb een shirt besteld en betaald, dat niet meer leverbaar was. Het bedrag werd terug overgemaakt. Ik kom er niets aan tekort. Maar ik vind het raar dat je iets kunt bestellen wat niet leverbaar is.

Top service alleen zeer jammer dat het niet paste bij iedereen is Xxl anders kwa maat .

Bomont heeft het te druk voor klanten

Ik heb een bestelling geplaatst met afterpay, helemaal niets meer vernomen, geen levering, geen bericht dat het product niet meer leverbaar is� enkel een restitutie afterpaykosten

Alles klopte

Alles klopte

Alles tip top het artikel

Alles tip top het artikel, en de service.Dankjewel

Duidelijke webshop

Duidelijke webshop, snelle nette levering.

Mooi jurkje

Snelle levering en keurig verpakt! Leuk jurkje van Inshape.

Broek shirt zijn echt mooi

Broek shirt zijn echt mooi, maar Verwelend is dat aan het shirt nog de winkeldiefstal beveilig dop eraan is. het geluk is dat ik eind van August in Zeeland ben, so kan ik in een winkel gaan en de dop verwijderen laten.

Mooie blouse van Nukus snel bezorgd

Mooie blouse van Nukus snel bezorgd, via DHL. Veel keuze en mooie merken.

Altijd snelle levering en goed verpakt

Altijd snelle levering en goed verpakt

Snel geregeld en bezorgt??

Snel geregeld en bezorgt??

Netjes en vriendelijk geholpen en�

Netjes en vriendelijk geholpen en keurig thuis bezorgd

Snel

Snel, alles in orde. Mooie producten

travelbroeken broek

snelle en betaalbaar product van goede kwaliteit

Snelle levering, helaas slordig ingepakt! Jammer, iemand had het kledingstuk reeds aangehad�.is niet fijn om zo toe gestuurd te krijgen�.

Mooie overzichtelijke website

Mooie overzichtelijke website, en artikel snel geleverd

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg