Super snelle bezorging

Leuk vest. Goede omschrijving. Mooie kwaliteit. Heel tevrede

Alles keurig geregeld

Alles keurig geregeld. Heel klantvriendelijk dus

Geen minpunten

Geen minpunten ! Alles snel verzonden . Prima

Gewoon top�

Goede service snelle levering en mooie kwaliteit kleding, en leuke hebben dingentjes

Perfecte hulp van de medewerkers

Perfecte hulp van de medewerkers, zeer klantvriendelijk.

Snelle levering!

Snelle levering!

Niet geheel tevreden.

Ik had een geschenkset van riverdale besteld, deze was bij aankomst niet geheel netjes, scheurtjes in de wikkel en een vlek op de geschenkdoos. Het artikel wel gehouden, ivm een verjaardag en een te korte termijn om wat anders te bestellen. De verzending was wel top, het artikel was de volgende dag binnen.

Artikelen snel in huis

Artikelen snel in huis, en ook het retour gestuurde artikel snel verwerkt. Fijne webshop om te winkelen!

Lekker makkelijk

Alles ging makkelijk en was snel bezorgd. Vind persoonlijk ook het achteraf kunnen betalen een pre!

sale :) en snelle levering

in de sale een leuke broek gekocht, snelle levering

De spullen zijn snel en neetjes�

De spullen zijn snel en neetjes afgeleverd.

Bestelling keurig op tijd

Bestelling keurig op tijd. Goede service!

Een prachtige riem.

Een prachtige riem. Heel snel bezorgd. Alleen zou ik de riem in een doosje versturen. Zodat de riem niet met een knik uit het plastic zakje komt.

Zending is keurig op tijd bezorgd�

Zending is keurig op tijd bezorgd volgens afspraak.

Snelle en correcte levering van webshop�

Snelle en correcte levering van webshop aankoop

Behulpzaam met een kortingscode die�

Behulpzaam met een kortingscode die niet werkte. Achteraf de kortingscode teruggestort gekregen. Snelle reactie via de mail, binnen 1,5 uur. Super goede klantenservice.

Heel goed het probleem opgelost

Heel goed het probleem opgelost. En nieuw artikel is goed ontvangen!!

Een retour pakje aangeboden

Een retour pakje aangeboden. Tevens een nieuw jurkje besteld. De verkoopster bood aan, de juiste maat op te zoeken in het bestand . Prettig geholpen,fijne service.

Wat ik besteld had viel heel veel�

Wat ik besteld had viel heel veel groter uit! Jammer dat dat er niet bij stond.

Klasse!

Heel netjes kreeg ik meteen mijn geld retour, nadat ik erachter kwam dat elders nog meer korting op mijn gekochte broek werd gegeven. Ik hoefde niks te retourneren en kreeg gewoon het verschil teruggestort. Dankjewel Bomont!

overhemd was niet op voorraad tsja

overhemd was niet op voorraad tsja

Ik ging mijn bestelling binnen de 3�

Ik ging mijn bestelling binnen de 3 dagen krijgen en heb het 6 dagen geleden besteld en nog niets gekregen ??

Weer netjes bezorgd en mooie kleding

Weer netjes bezorgd en mooie kleding

We hebben borden besteld bij Bomont. Ze werden snel geleverd en waren suoer goed ingepakt. Het bezorgen was gratis. Super dus. Wij zijn blij. ??

Snelle levering.

Snelle levering.