Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering

Snelle levering.

Snelle levering. Gekregen wat ik had verwacht.

Goede collectie en snelle service

Goede collectie en snelle service

Goede winkel en bestelervaring

Goede communicatie, levering zoals voorzien. Ga het artikel wel terugzenden wegens ander kleur dan ik in gedachten had.

TOP!

Fijne webshop! Besteld en keurig geleverd.

Mooie winkel

Dit seizoen best heel wat kleding gekocht bij Bomont, zowel in Middelburg als in Goes, zeer goed geadviseerd en dat is echt een compliment, want dat is niet altijd zo geweest. Doordat er zo'n mega grote collectie in de winkel hangt is het fijn om goed geholpen te worden, want zelf zie ik dan door de bonen het bos niet meer. Ga zo door!

Alles was zoals verwacht !

Alles was zoals verwacht !

Alles werd correct geleverd zoals�

Alles werd correct geleverd zoals beloofd, en tijdig. Bedankt hiervoor. Bomont is gewoon een aangename gezellige winkel, met steeds een mooi aanbod. Doe zo verder, wij blijven klant.

Alles netjes en vlug geleverd super�

Alles netjes en vlug geleverd super blij mee

Top service!

Top service!

Snel levering en het product zoals�

Snel levering en het product zoals omschreven

Bestelling nog niet compleet ontvangen

De helft van de bestelling is snel bezorgd. Over de rest van de bestelling geen bericht ontvangen wanneer deze bezorgd wordt. Het zal vast goed komen, maar een berichtje over de verwachte levertijd zou fijn zijn. 1/8 Inmiddels bericht ontvangen en is nu correct opgelost.

Snelle levering, na retourzending het aankoopbedrag de volgende dag al teruggestort!

Alles was goed

Alles was goed

Zeer klantvriendelijk

De top waar ik Bomont Sluis tijdens onze vakantie voor bezocht was uitverkocht. De dame bood aan het item te bestellen en naar mijn huisadres te sturen; na 2 dagen ontving ik het pakketje! Ben super blij met de mooie top en de klantvriendelijke aanpak van de betreffende dame!

Mooi product en snel geleverd.

Mooi product en snel geleverd.

Snelle levering en de juiste producten

Snelle levering en de juiste producten

mooie kleding

snelle bezorging. mooie jurk gekocht.

Leuke aankopen gedaan.

Leuke aankopen gedaan. Alkes netjes verzorgd en bezorgd. Niets retour.

Super schnelle Lieferung

Hallo liebes Bomont Team, die Bestellung hat wieder einmal super geklappt, sehr schnelle Lieferung, Masse und Farbe wie angegeben, ich bestelle immer wieder gerne bei euch vielen Dank

Snelle bezorging

Snelle bezorging Mooie kwaliteit

Alles was duidelijk

Alles was duidelijk, en kwam goed over. Wel inmiddels het kledingstuk retour gedaan, en hopelijk hoor ik snel weer wanneer mijn " juiste" maat binnen komt.

Snelle handeling ,keurig verpakt en�

Snelle handeling ,keurig verpakt en goede email communicatie!

Netjes gedaan

Netjes gedaan