Goede service!

Snelle levering en goede service!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Etten-Leur

Verrassend

Wat een mooie spulletjes. Gezellig personeel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Ik ben heel vriendelijk geholpen , en ben ook geslaagd

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Kamperland

Veel keuze, leuke merken

Leuke merken en heel veel keus. Zou leuk zijn om een filiaal in Eindhoven te openen

Hele mooie winkel

Hele mooie winkel met goede kwaliteit kleding en leuke woonaccessoires. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

Fijne winkel, groot assortiment

Winkel in Breda bezocht. Erg behulpzaam personeel. Artikel wat niet op voorraad was is voor mij besteld en drie dagen later kosteloos thuis bezorgd!

Overzichtelijk en behulpzaam

Netjes geholpen.

Tot de volgende aankoop.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Hellevoetsluis

Gezellige en geordende winkel

Tijdens fietstocht gezellig geshopt

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Den Bosch

Prachtige collectie, fijne medewerkers!Jammer dat Bomont niet in het Gooi zit!

Echt mooie collectie! Erg aardige medewerkers!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Kamperland

Zoals altijd erg prettig.

Heerlijk rondlopen in de winkel ; op zoek naar leuke kleding en hebbedingetjes.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Zoutelande

Blij dat ik jullie ontdekt heb

Veel keuze , maar vooral mooie dingen

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Super winkel en vriendelijk personeel.

Veel keuze voor man en vrouw. En hele leuke kado artikelen er om heen. Erg overzichtelijk. Komen zeker weer.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Ik kom al jaren bij Bomont, meestal in Zeeland of online. Nu een dagje Utrecht en Bomont een bezoek gebracht. Super fijn geholpen en fijne gesprekken gehad onder het genot van een kopje koffie. Wij gingen met een heel fijn gevoel de winkel uit met onze aankopen

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

Een snoepwinkel maar dan met kleding!! I love it!! X

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Domburg

Geweldig. Ondanks negatief bericht in ziekenhuis was de medewerker heeeel behulpzaam.

Zeer positief.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Mooi

Mooie collectie, mooie winkel!!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Fijne winkel met mooie spullen.

En heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

Prachtige winkel maar verkoopsters minder

Tijdens mijn shopping moment was er een jonge dame met opgespoten lippen die ws niet van oorsprong uit NL kwam, zij zei steeds precies tegenovergestelde wat de andere verkoopster zei. De andere verkoopster was namelijk eerlijk wat ik erg kan waarderen aangezien ik een aankoop wil doen waar ik blij mee ben. De jonge verkoopster kwam erg onervaren en onhandig over. Aan de andere kant van de winkel waren 2 verkoopsters aan het klagen over de enorme drukte. Overall verder een fantastische winkel met geweldig assortiment en begrijp ook dat deze start up wat tijd nodig heeft om de juiste mensen te vinden. Ik kom zeker terug!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

Slecht

Ik heb 3 polo's gekocht. Er werden 2 overhemden geleverd. Vervolgens moet je dus zelf alles retour brengen, en zit ik ook nog steeds te wachten op de polo's. Die zijn dus bij iemand anders geleverd, en moet ik afwachten tot die retour gaan komen.

Snel

Makkelijke website, snelle verzending, top!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Leuke site, leuke producten en snelle levering!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Super winkel, ga er graag heen

Keurige nette service

Snelle nette levering

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Den Bosch

Leuke winkel, mooie spullen.

Altijd leuk om rond te snuffelen.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg