Fijn winkelen

Fijn winkelen zowel in de fysieke winkels als ook via de webshop. En altijd gratis verzending.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Prachtige winkel

Heel leuk geholpen en nog eens 7.50 voor mijn verjaardag heel vriendelijk personeel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

Positief in verscheidenheid

Goed geholpen en leuke merken

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Den Bosch

Fijne winkel

Ruim, voldoende keus, wordt er hebberig van.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Domburg

Topervaring bij Bomont, super geholpen!

Wat een fijne ervaring bij Bomont! Tijdens ons bezoek zijn zowel mijn man als ik super leuk en vriendelijk geholpen. Het personeel nam echt de tijd voor ons en gaf eerlijk en goed advies, waardoor winkelen echt een plezier werd. Daarnaast hebben ze ook een mooie collectie woonaccessoires en volop leuke cadeautjes – ideaal om even rond te snuffelen! Ben je in Renesse en ga je shoppen? Dan is dit absoluut een aanrader om even binnen te lopen!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? N.v.t.

Top winkel

Vriendelijk personeel , gevarieerd aanbod

Leuke gezellige winkel

Fijn en heeel vriendelijk geholpen aan de kassa

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Roosendaal

Altijd fijne winkel en het personeel zit niet direct op je nek.

Heb ik hiervoor al aangegeven . Het is er prima.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Goes

Geweldig assortiment

Heerlijk winkelen bij Bomont. Volop keus!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Zeer ruime keuze en vriendelijk personeel

Ruime keuze en mooie kleding en kadoartikelen

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Etten-Leur

Altijd fantastische hulp

Prima advies gekregen

Heel fijn geholpen

Mijn lievelingswinkel

Ik kan hier goed slagen. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Een fantastische winkel met ruime keuze.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

suppper en gezellig

Heel leuke winkel om eens binnen te wandelen om te snuisteren. Iets gevonden voor mijn schoonmoeder.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Goed, goed geholpen. Verkoopster deed haar best en keek in het magazijn vvo een kleinere maat

Zeer klantvriendelijk en servicegericht

Voor mij was dit bezoek geweldig. Ik heb ook iets geruild en dit was zonder problemen. Superfijne winkel, personeel is top.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

Fijne en gezellige winkel

Ik vind het een fijne winkel met een ruim assortiment aan dames en heren kleding van diverse merken. Je kan op gemak kijken en passen zonder opgedrongen personeel. Heb je toch vragen, personeel is er super vriendelijk en meedenkend. Ik ga hier met plezier naar toe.

Fantastische winkel

Mooie grote winkel met heel veel verschillende merken. De keuze is reuze! Vriendelijke resoneert, behulpzaam maar niet opdringerig. Ik kom hier graag.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

goed , vriendelijk

vriendelijke bediening , zowel in de winkel als aan de kassa . Een klein minpuntje , de korting die ik had gekregen voormijn verjaardag hadden ze niet gezien in de computer , indien ik het niet had gezegd was ik deze kwijt.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Zeer behulpzaam, vriendelijk en kundig personeel .

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

Geweldig!

Vriendelijk personeel

Fijn en eerlijk advies gekregen. Daar heb je wat aan .

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Roosendaal

Prachtige winkel.

Vriendelijk personeel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Vriendelijk personeel, goede service!

Fijne winkel met vriendelijk personeel. Altijd een goede service!

Leuke winkel

Leuke merken en overzichtelijke winkel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Kamperland

Anodeweg 62