Probleem bij bestellen ,niet duidelijk�

Probleem bij bestellen ,niet duidelijk hoe een product uit het winkelwagentje gehaald kan Ik had een dubbele bestelling en kreeg het er niet uit . Zo kwamen er 2 dezelfde jurken binnen. .

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Vlotte levering op aangekondigde�

Vlotte levering op aangekondigde tijdspanne.

Snelle levering en bestelde maat past�

Snelle levering en bestelde maat past precies.

Snelle levering, jurkje paste ook goed. Moet eerlijk zeggen dat ik het al gepast had in een winkel. Maar mijn kleur was er niet in de juiste maat.

Gezellig winkelen bij BOMONT. PWij zijn op een hele leuke manier�

Wij zijn op een hele leuke manier geholpen bij het kopen van kleding in de winkel in den Bosch. Pluimpje voor het personeel. Een blouse besteld voor mij en die is een paar dagen later door DHL gratis bezorgd.

Heel goed alles gegaan

Heel goed alles gegaan Super tevreden en ik ben er blij mee

Goede service, hoedje gekocht was goed verpakt zodat het niet kon in deuken .Snelle levering.

De bezorging van het pakket

De bezorging van het pakket, was helemaal goed

Goede service,besteld in winkel�

Goede service,besteld in winkel Renesse,paar dagen later keurig bezorgd aan huis,dank!

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering. Altijd veel keus en telefonisch goed te bereiken en je wordt vriendelijk te woord gestaan. De winkels zijn ook ontzettend leuk! Je gaat nooit weg zonder iets leuks. Service in winkels heel goed, personeel zeer behulpzaam.

Goed geregeld.

oplossingen zoeken en steeds vriendelijk

de levering is 3 keer verkeerd gelopen, en toch hebben jullie telkens ons goed ge�nformeerd en goed geholpen. Blijkbaar was er iets fout met de leveraders.

Leuke merken maar retourneren niet handig

Op zich hebben ze leuke merken en ze leveren netjes en snel. Het retourneren vind ik niet klantvriendelijk. Je moet zelf een retoursticker printen, onhandig als je zelf geen printer hebt. Bij veel bedrijven kan je je retour online aanmelden en vervolgens is het etiket dat op de verpakking zit ook het etiket dat voor de retouren gebruikt wordt. Veel handiger!

Snel en vriendelijk antwoord op mijn�

Snel en vriendelijk antwoord op mijn vraag gehad.

De kleding die ik had besteld daar ben�

De kleding die ik had besteld daar ben ik erg blij mee, past perfect! Ik was alleen teleurgesteld in de manier van verzenden: Alles zat bij elkaar in een goedkope plastic zak gepropt, zodat alles er enorm gekreukt uitkwam. Dit is niet wat je verwacht als je merkkleding bij Bomont besteld.

Het T-shirt is mooi en past perfect

Het T-shirt is mooi en past perfect. ��n minpuntje bij de aankoop kon ik nergens de samenstelling van de stof vinden. Zeer blij dat het viscose is.

Netjes geleverd

Netjes geleverd

netjes ontvangen

netjes ontvangen , min punt is nu wel bij jullie dat er betaald moet worden bij retour , dit is bij PME on de site gewoon gratis en prijzen zijn het zelfde,

Goede service en snelle levering..heel�

Goede service en snelle levering..heel blij met mijn item

Leuke jurkjes

Leuke jurkjes. Mooie prijs en snel bezorgd. Ben altijd heel tevreden over de kwaliteit en keuze van Bomont.

Goede afwikkeling van een retour zending

Goede afwikkeling van een retour zending

Mooie kleding

Mooie kleding. Precies zoals op site. Erg tevreden. Snelle levering. Keurig verpakt. Goede prijs kwaliteit verhouding

De dames waren erg vriendelijk en�

De dames waren erg vriendelijk en behulpzaam ze keken gelijk op de side of er nog een grotere maat was en hebben die gelijk besteld voor mij en thuis laten bezorgen Hartelijk dank Bomont dames voor de goede service

Alles zeer in orde

Alles zeer in orde. Jammer dat er geen zaken zijn in Belgie

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg