Pas laat op de avond besteld

Pas laat op de avond besteld, iets langere levertijd, maar was het waard

Vlotte levering van een fijne jurk

Vlotte levering van een fijne jurk. Mijn eerste ervaring met Bomont , bevalt goed!

Altijd snelle levering

Altijd snelle levering

Beschadigd

Helaas was mijn product beschadigd. Ik kon het zelf repareren, maar dat is toch niet helemaal de bedoeling van een nieuw product ..

Super snelle levering

Super snelle levering Mooi product

Prima winkel

Prima winkel. Goede service en vriendelijk personeel

alles is goed gegaan

alles is goed gegaan

Goed product snelle levering

Goed product snelle levering

Geen reactie op mail

Ik was mijn waardebon vergeten te gebruiken, mail gestuurd, maar nooit een reactie. Erg jammer. Product en levering verder goed.

Via de website een retourlabel krijgen

Dubbel gevoel Via de website een retourlabel krijgen, bleek na drie pogingen niet te werken. Dus naar de winkel in Etten leur en daar uitstekend geholpen

Hebben meteen op de bestelling gereageerd. De bestelling netjes op de dag die gezegd was afgeleverd. Prima

Een hele snelle service,makelijk alles�

Een hele snelle service,makelijk alles gevonden, besteld en nu kan ik lekker genieten met mijn aankoop.

Snelle levering, netjes verpakt, � persoonlijk� kaartje erbij

Klantvriendelijk

Prima, in de winkel aardige dame,ga morgen weer even winkelen

Retourneren in de winkel,dat is�

Retourneren in de winkel,dat is makkelijk,dacht ik,neem ik gelijk wat anders mee,helaas,het geld werd terug gestort op mijn rekening een paar dagen later,jammer.

Snel en vertrouwd

Snelle en vertrouwde service!

Mijn ervaring bij Bomont

Mijn ervaring bij Bomont, prima webshop, snelle levering. Alleen is mijn bestelling retour gegaan omdat de broek een raar model is, 1 shirt te klein, de andere viel tegen.

Netjes op tijd

Netjes op tijd, precies zoals beloofd.

snelle levering, ook al was het in Belgi�.

Snelle levering!

Snelle levering!

Top webshop

Snelle verwerking bestelling en goede informatie over verloop en aflevering.

besteld en snel geleverd

Vrijdagavond besteld, dinsdag al in huis

Prima service!

De bestelling was naar wens en keurig afgeleverd zoals gewend. Prima service.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, AfterPay is mogelijk, snel op de post gedaan, wel pas 8 dagen later door dhl bezorgd

Gaat altijd prima!

Gaat altijd prima!