Super, vond leuk dat op het kaartje groetjes stond van degene die het had ingepakt. Toppie

Voldoet aan de eisen

Keurig verpakt snel geleverd en precies zoals die op de foto staat op de website

Een blije klant

Correcte levering en super goede service, gemakkelijk aanspreekbaar en doen er alles aan om je te helpen ??????

In de winkel besteld en betaald en�

In de winkel besteld en betaald en binnen de beloofde tijd netjes thuis afgeleverd met de mogelijkheid om terug te sturen. Prima service! Dank je

Snelle levering, en artikel voldoet aan de verwachting.

Goedemorgen beetje teleurgesteld

Goedemorgen Was 07 mei bij jullie in de winkel jullie hebben me fantastisch geholpen en er zou nog een broek nabesteld worden. Ik heb bericht gehad van dhl dat hij afgelopen dinsdag bezorgd zou worden, kreeg daarna bericht dat er vertraging was . Ok� kan gebeuren maar heb daarna niks meer gehoord of gezien en heb nu dus nog steeds geen broek maar wel betaald. Hopelijk komt t nog goed Mvg Heidi

Behulpzaam

De medewerkers van Bomont in Tilburg stonden echt klaar en namen de tijd om mij te helpen. Kwamen met oplossingen

Netjes bezorgd ,en een hele mooie�

Netjes bezorgd ,en een hele mooie webshop ,en het gratis verzenden helemaal geweldig

Er zaten grote lijmvlekken onder de�

Er zaten grote lijmvlekken onder de olifant super lelijk . Ik heb het er zelf afgeschraapt en met goud geverfd ,helaas voor jullie bestel ik niks meer op jullie site Ik kan geen foto meer tonen omdat ik het zelf heb opgelost maar vindt dit erg slordig.

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen, kreeg mijn bestelling wel in 4 zakken geleverd maar verder alles keurig.

Ruime keuze damesmode tot maat 46

Ruime keuze damesmode tot maat 46. Voor elk wat wils. Snelle levering zorgvuldig verpakt en mogelijkheid achteraf te betalen. Retourzending met ongeveer 10 dagen verwerkt.

Fijne zaak en snelle levering.

Fijne zaak en snelle levering.

Site duidelijk en ook de levering

Site duidelijk en ook de levering . Mooie shirts van Geisha

Super blouse

Super blouse. Keurig bezorgt

Levering optijd

Levering optijd, goed verpakt,super mooie jurk.zoals ik eigenlijk van jullie gewend ben.gr Truus

Prima levering

Prima levering. Zou wel eventueel iets sneller geleverd kunnen worden.

Snelle bezorging

Snelle bezorging, juiste artikelen.

Aardig behulpzaam personeel

Aardig behulpzaam personeel, goed assortiment

Sehr schnelle Lieferung!

Sehr schnelle Lieferung! Die Ware war toll!!!! Vielen Dank!

Snelle levering riem was iets smaller�

Snelle levering riem was iets smaller dan ik op de foto zag, maar is prima. Mooie kleur

Goed geslaagd was precies wat is zocht!

Goed geslaagd was precies wat is zocht!

Lekker op tijd en leuke spullen

Lekker op tijd en leuke spullen

Super snelle levering

Super snelle levering. Vriendelijk kaartje erbij. Top! Ik ga zeker vaker bestellen.

Perfect Alles was mooi verpakt en zeer vlug�

Alles was mooi verpakt en zeer vlug toegekomen.

Herenjas besteld en ontvangen echter de�

Herenjas besteld en ontvangen echter de kleur grijs bleek behoorlijk af te wijken van de kleur die op het plaatje on line. Jammer. Heb de jas wel gehouden overigens. Toch enigszins teleurgesteld. Ada Beijer

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg