Leuke winkel, mooie spullen.

Altijd leuk om rond te snuffelen.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Klantvriendelijke benadering en behulpzaamheid.

Ik zag een leuke pullover in Goes. Mijn maat was er niet meer bij. Doordat de medewerker er een in de juiste maat in mijn woonplaats reserveerde, kwam het toch nog goed. In mijn woonplaats een shirt in mijn maat alleen nog op een paspop, was geen probleem. Even eraf halen en ook dit kwam goed. Op die manier wordt je echt geholpen ga je toch als erg tevreden klant weer de winkel uit!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Roosendaal

Zoals altijd prima geholpen.

Top!!!!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Fijn dat ik nu in de winkel zelf kon shoppen, normaal online. Verkoopsters waren super vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader voor iedereen die in Zoutelande komt

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Zoutelande

Fijne winkel, zeer ruim gesorteerd en prima geholpen in Den Bosch

Even nog wat shirtjes scoren voor de vakantie. Een verkoopster gaf mij goed advies en ik ging blij naar huis.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Den Bosch

Veel keuze, goed geholpen.

Prima, goed geholpen.

x

Goed en professioneel geholpen

Fijn geholpen

Ruime winkel, fijn personeel

Prettig shoppen

Vriendelijk personeel mooie winkel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Domburg

Er is helemaal niks op aan te merken.

Top winkel

Mooie, nette winkel met een zeer ruim aanbod. Veel personeel, wat het aangenaam maakt dat er steeds iemand beschikbaar is als je hulp nodig hebt.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Koop al jaren bij bomont. Online en in de winkels Ook klantenservice vriendelijk en behulpzaam

Wat een groot assortiment

Wat een keuze aan merken! Vriendelijk ingerichte winkel met zelfs interieur artikelen.

De keuze is reuze

Voor elk wat wils, kwaliteit en een reuze assortiment. Top!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Fijne winkel, klein beetje meer aandacht voor de klant nodig

Bomont is een mooie winkel. Licht, veel merken, mooi uitgestald en veel keuze. De dames aan de kassa zijn vriendelijk en behulpzaam. In de winkel zelf zie je het personeel vooral met elkaar praten en minder gericht zijn op klanten. Als je een vraag wilt stellen voel je je bijna bezwaard om het gesprek te onderbreken. Maar verder een fijne winkel.

Vriendelijk personeel!

Nvt

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Domburg

Altijd een feestje. Zo vriendelijk het personeel

Zie hierboven

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

fantastische winkel!

Gevarieerde winkel. Leuke kleding ( helaas geen grote maten). Leuke cadeau artikelen. Dit pakken ze altijd op een mooie manier in, hier nemen ze echt de moeite voor! Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Kamperland

Fijne winkel goed geholpen.

Leuke kleding en gezellig personeel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Den Bosch

Zeer goed. Fijn advies en denken mee.

Fijn geholpen. Goed advies. Helpen mee zoeken.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Udenhout

Perfecte afhandeling van bestelde kleding

Prijs/kwaliteit kleding bij Bomont altijd dik in orde. Bestelling correct geleverd.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Prima kleding en vriendelijk personeel.

Een winkel waar je altijd iets naar je zin kan kopen.

Geen negatieve ervaring

We werden vriendelijk geholpen, ook met de vragen die we hadden.

Fijne zaak

Hele fijne zaak en kundig personeel

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg