Artikel niet op voorraad

Na bestelling bleek een artikel niet op voorraad. Het bedrag was al terug gestort voordat ik de mail ontving. Heel netjes!

Mooie jas en op tijd geleverd.

Mooie jas en op tijd geleverd.

Mooi assortiment, mooie winkels

Mooi assortiment, keurig geleverd, items retour gedaan naar de winkel, super vriendelijk en behulpzaam, geld stond ook gelijk terug op de rekening.

Overzichtelijke website en na�

Overzichtelijke website en na bestelling een snelle levering.

Snelle levering online en

Snelle levering online en In de winkels altijd alle leuke merken onder 1 dak. Ik kan lekker zelf rondkijken en als je iets nodig hebt wordt je altijd heel vriendelijk en goed geholpen.

Hele snelle levering

Hele snelle levering. Netjes ingepakt.

Prima ??

Alles bestens geklappt!

Prima product

Prima product, tijdige levering

eerlijk en correct geleverd

eerlijk en correct geleverd

Snel bezorgd!!!!!!!!!

Snel bezorgd!!!!!!!!! En goede kwaliteit.

service

Ik had verzendadres en factuuradres fout gedaan, Na een telefoontje werd het opgelost en op t goede adres bezorgd!

prima levering

prima levering

Het duurde lang eer dat ik bericht�

Het duurde lang eer dat ik bericht kreeg over de verzending. Waarschijnlijk i.v.m.Pasen. Nadat ik geinformeerd heb werd mijn pakje na 1 week bezorgd.

De nodige en vriendelijke uitleg gehad�

De nodige en vriendelijke uitleg gehad in de winkel en een zeer vlotte en correcte levering van de goederen

Niks ontvangen

Niks ontvangen

Snelle en nette bezorging

Snelle en nette bezorging

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering Spullen van zeer hoge kwaliteit Ik ben enthousiast!

Heel goed geholpen en volgens afspraak�

Heel goed geholpen en volgens afspraak bezorgd

Service top

Euer M�dchen waren sehr nett und haben meine Jacke in meiner Gr��e nach Hause geschickt. Danke

De winkels zijn mooi ingericht en�

De winkels zijn mooi ingericht en nodigen uit om opzoek te gaan naar iets moois.

Leuke accessoires bij Bomont

Leuke mode en accessoires bij Bomont: prima. Niet leuk: ik kocht via de webshop een tas die in de Bomont-winkel � 10,- goedkoper bleek. Dat is van Au!

Duidelijke communicatie prima service

Duidelijke communicatie prima service

Ik heb een online bestelling gedaan en�

Ik heb een online bestelling gedaan en met deze aankoop naar het dichtstbijzijnde filiaal gegaan .Daar nog een item aan toegevoegd met behulp van de vriendelijke verkoopster,mijn compliment daar voor G.vander Velde .

nog nooit een negatieve ervaring gehad�

nog nooit een negatieve ervaring gehad dus alles is ok

Nou voorlopig heb ik nog helemaal niks�

Nou voorlopig heb ik nog helemaal niks ontvangen ????????

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg