Nou voorlopig heb ik nog helemaal niks�

Nou voorlopig heb ik nog helemaal niks ontvangen ????????

Contact met klantenservice van Bomont en afhandeling

Aangezien ik wilde weten wanneer mijn pakketje bezorgd zou worden heb ik met de klantenservice gebeld. Een zeer vriendelijke en hulpvaardige dame stond mij te woord. De volgende dag ontving ik mijn pakketje. Het was mijn eerste bestelling bij Bomont, maar vond dit een hele prettige en goede ervaring!

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd. Prima prijs/kwaliteitverhouding.

Snel en netjes

Snel en netjes

Mooie spullen, veel keus

Mooie spullen! Veel keus en verschillende prijsklassen. Om Supersnelle levering.

Balen

Nou, mijn product is nog steeds niet binnen, dus ik ben niet tevreden. Vrijdag besteld, zou het zaterdag binnen moeten zijn. Het is nu woensdag en nog steeds niks ontvangen

Helemaal goed

Snelle verzending, goede prijs, stevig verpakt, top!

#NAAM?

#NAAM?

Correcte afhandeling

Na aankoop in de winkel waren we 1 dag te vroeg voor de korting van 30 �. Na doorgeven van onze bankgegevens werd de korting enkele dagen nadien teruggestort. Hartelijk dank voor de beloofde en correct gedane afhandeling.

Service

Goede service, het was niet in mijn maat in de winkel, maar had het via de bezorgdienst,de andere dag in huis!

Prima geregeld allemaal.

Prima geregeld allemaal.

Ich bin jahrelanger Kunde von Bomont�

Ich bin jahrelanger Kunde von Bomont haupts�chlich in Renesse/NL und immer wieder zufrieden - tolle Angebote von tollen Marken - Scotch and Soda etc...

Besten Dank!

Sehr schnelle Lieferung und unkomplizierte Bestellung. Die Jacke kam gut verpackt an und entspricht in vollem Umfang den Erwartungen ??

Super snelle levering.

Super snelle levering.

correct

Mijn bestelde broek kwam keurig op tijd, netjes verpakt met ingesloten retourbon. Retourneren hoeft niet, artikel voldoet aan mijn verwachtingen.

U heeft het goed gedaan

U heeft het goed gedaan. Ik niet, broek was te groot. Terug gestuurd en gelijk een kleinere maat besteld. Hopelijk komt hij snel

Netjes en snel.

Netjes en snel.

Mooi jasje

Mooi jasje, lekker snel bezorgd.

Vlotte en goede levering

Vlotte en goede levering

Alles super geklappt!

Alles super geklappt! Vielen Dank! Wir sehen uns im September im Zeeland!

Mooie pantalon

Snelle levering en wat ik er van had verwacht.

Gezellige woon-kleding zaak

Gezellige woon- kleding zaak. Online snelle levering.

Verkeerde jurk geleverd

Verkeerde jurk geleverd

Het bestelde artikel kwam mooi op tijd.

Het bestelde artikel kwam mooi op tijd. Een gunstige prijs en de kwaliteit, de pasvorm en de kleur zijn erg goed. Ik ben heel tevreden met mijn eerste aankoop

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg