Heel tevreden

Supersnel geleverd en mooi product. Helemaal top

heel veel keuze op de website

heel veel keuze op de website , makkelijk besteld en betaald en zeer snel geleverd. Superblij mee

Meteen een antwoord terug een top�

Meteen een antwoord terug een top bedrijf.

Aankoop cardigan bloomings

Correcte, vlotte levering ,gratis verzending en mooie kwaliteit

Mooi colbert besteld op de site

Mooi colbert besteld op de site , bijpassend bij de broek in de winkel gekocht. Snelle levering!

Snelle levering en goede retourservice

Snelle levering en goede retourservice

Duidelijke en gebruiksvriendelijke�

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website, snelle levering

Binnen twee dagen in huis. Prima product.

Binnen twee dagen in huis. Prime product, we zijn er blij mee.

Snelle en keurige afwikkeling

Snelle en keurige afwikkeling

Leuke kleding,maar heb een week�

Leuke kleding,maar heb een week geleden, besteld en heb mijn kleding nog niet!! Zal niet gauw weer bestellen.

Artikel omgeruild.

Artikel omgeruild. Daar was een kortingscode op en kreeg dezelfde dag een nieuwe kortingscode. Keurig afgehandeld

Bij bestelling juiste adres gegevens�

Bij bestelling juiste adres gegevens maar bij levering verkeerde adres

Nep kortingsbon

Na ontvangst van een korting bon ging ik online shoppen. Wat blijkt de bon is niet geldig. Raar verhaal iets ergens mis gegaan .geen korting gekregen

Altijd volgens afspraak en snel !

Altijd volgens afspraak en snel !

Snelle levering, goed verpakt, fijn dat je op de hoogte gehouden wordt dat ze bezig zijn met bestelling e.d.

Een super fijne winkel en ook de�

Een super fijne winkel en ook de klantenservice elk probleem wat ze kunnen oplossen doen ze ,zeer klantvriendelijk al jaren klant een bezoek aan Zeeland zonder bezoek aan Bomont onmogelijk,en thuis gezellig op de website shoppen

Zeer tevreden,snelle levering.

Zeer tevreden,snelle levering.

Shirt opgestuurd gekregen met heel veel�

Shirt opgestuurd gekregen met heel veel foundation vlekken. Alsof het net uit de winkel gepakt is en in een zakje gepropt!

De bestelling keurig en snel.ontvangen

De bestelling keurig en snel.ontvangen Goede service Blij mee

ik bestelde 2 gelijke kussen en heb 2�

ik bestelde 2 gelijke kussen en heb 2 verschillende ontvangen zonder enig bericht

Super snelle levering

Super snelle levering, betrouwbaar en goed bedrijf!

Snelle levering ,netjes en goed verpakt.

Snelle levering ,netjes en goed verpakt.

Leuke collectie

Leuke collectie. Bestellen vanuit thuis. Snelle levering en als extraatje een leuk bedankkaartje.

Aankoop identiek aan foto webshop

Komt betrouwbaar over. Snelle en verzorgde levering. Broek is identiek aan foto op de website. Maten vind ik ialtijd beetje een gok maar kwam goed overheen. Heerlijke zomerbroek.

Keurig geholpen .na kleding terug�

Keurig geholpen .na kleding terug gebracht geld snel terug gestort ??

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg