Bestelling niet compleet .

Heb een pak besteld . Jasje en broek in dezelfde kleur . Heb alleen de broek ontvangen ... dus retour !

De bestelling was dik in orde en super�

De bestelling was dik in orde en super snel geleverd!

Bomont Top winkel!!

We shoppen altijd bij Bomont en we zijn nog nooit zonder iets gekocht te hebben weggegaan dus dat zegt genoeg TOP!! Winkels

Verkeerd product geleverd

Verkeerd product geleverd. Omdat wat ik had besteld niet meer op voorraad was. Het telefonisch contact over de verkeerde levering verdient wel een pluim

Vlotte levering

Vlotte levering, keurig verpakt

kopen en retour zenden

alles is perfect.

Vooral fijn dat in de winkel de online�

Vooral fijn dat in de winkel de online shopping geregeld is door een medewerkster, zo was het snel gekocht en ook ook snel bezorgd en ik kon on line mijn bestelling volgen. prima geregeld. Trouwens in de winkel veel keus en vrolijke kleding.

Erg mooi jasje en goede kwaliteit

Erg mooi jasje en goede kwaliteit. Omdat er een percentage stretch in zit heb ik een maat groter genomen. Zit als gegoten en zit ietsje ruimer.

Snelle service, t-shirts zijn top. Niet in Zoetermeer te verkrijgen daarom besteld bij bomont

Top bedrijf

Mijn slippers snel in huis. Top

Snel in huis en netjes verpakt

Snel in huis en netjes verpakt. Mooie kwaliteit ??

Een dikke ????

Vriendelijke, eerlijk en behulpzaam personeel. De bestelling via de website was erg snel binnen. Ik zeg een dikke ????.

Snelle verzending.

Snelle verzending. Mooie kleding. Blouse matched goed bij mijn rok en broek.

Povere verpakking en aflevering

Heb al eerder armoedige ervaring opgedaan. Er wordt de indruk gewekt , Bedrijf is alleen om te cashen , niet voor de "belevenis" van mensen welke mooie kleding willen aanschaffen !

Mooie kleding. Slechte aflevering ! En verpakking !

Heb mijn bestelde RL shirt � 159,00 ontvangen in kreukels zonder fabrieksverpakking in plastic bestelzak gefrot ! E.e.a geeft te denken ? Zo een toch prijzig linnen shirt. Door de brievenbus geperst ?? Wilde ik melden ! Gr Dick. T

Snelle levering, waarbij je op de hoogte gehouden wordt. Bijzonder vind ik wel dat ik al vaker heb gehad dat ik n�t besteld had en ��n of twee dagen later een voucher binnenkwam, niet fijn! Als dat elkaar kruist, verreken dat dan met lopende bestellingen, leuke verrassing!

Mijn maat was in de winkel uitverkocht�

Mijn maat was in de winkel uitverkocht maar was wel te bestellen en is opgestuurd erg blij mee

Behulpzaam

Behulpzaam, mooie spullen en snelle levering

Goede snelle service

Goede snelle service

Ik heb een shirt besteld

Ik heb een shirt besteld. Het werd snel verzonden en prima op tijd bezorgd. Het past precies, de kleur is mooi. Het voldoet geheel aan mijn verwachting.

Producten zoals verwacht snel binnen�

Producten zoals verwacht snel binnen gekomen

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd. Vaak krijg je je spullen vol met vlekken geleverd. Bij Bomont niet. Vriendelijke dame aan de telefoon.

Mooie jurk

Mooie jurk, perfecte pasvorm en snelle verzending!!

Heb een trui retour gestuurd 25 maart

Heb een trui retour gestuurd 25 maart, maar nog geen bericht van u dat hij is aangekomen, heb hem voor ruilen geretourneerd, Goed contact gehad met de firma. Ze gaan er mee aan het werk. Blijkt dat DHL dus de schuldige is. Traag. Bedankt voor uw mail.

Kwaliteit kleding !!

Goede levering Goede kwaliteit kleding lange broek Mooi model Heel tevreden!!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg