Heb een trui retour gestuurd 25 maart

Heb een trui retour gestuurd 25 maart, maar nog geen bericht van u dat hij is aangekomen, heb hem voor ruilen geretourneerd, Goed contact gehad met de firma. Ze gaan er mee aan het werk. Blijkt dat DHL dus de schuldige is. Traag. Bedankt voor uw mail.

Kwaliteit kleding !!

Goede levering Goede kwaliteit kleding lange broek Mooi model Heel tevreden!!

Topservice

Top! Snelle levering en goede service

Bestelling voldoet aan verwachting en werd op tijd geleverd

Goede service in de winkel en vlotte�

Goede service in de winkel en vlotte levering via de webshop.

Supersnelle bezorging..top??

Supersnelle bezorging..top??

Goede service.

Mooie kleding!

Besteld, 2 dagen later bezorgd, netjes verpakt, juiste artikel voor een leuke prijs en, niet onbelangrijk, juiste pasvorm dus de goede maat???? hele fijne zaak!

Retour is prima in de winkel voor mij verzorgd.

Mijn aankoop is via de winkel retour gegaan. De maat was niet goed en die in de winkel paste niet goed. De verkoopmedewerkster heeft voor mij de retour in orde gemaakt.

Ik houd van Bomont!

Bomont is een fijne winkel om te shoppen. Veel keus, goede merken en een prettige sfeer. Het nadeel vind ik wel dat er tegenwoordig geen etiket meer bij de bestelling zit. Ik woon niet in de buurt dus ben meestal afhankelijk van de webshop en dan is dat een gedoe.

Ik kreeg netjes een mail dat het�

Ik kreeg netjes een mail dat het onderweg was.

Snelle levering en goede afterservice.

Snelle levering en goede afterservice.

Het label zat nog aan het artikel

Het label zat nog aan het artikel, en een lelijke "haal" aan het kledingstuk! Is gelukkig opgelost!

Duidelijk en snel

Duidelijke informatie op de site, snelle levering.

Eerst in de winkel geweest

Eerst in de winkel geweest. Heel aardig geholpen maar daar hadden ze mijn maat niet. Zelf besteld. Snelle levering. Blij met het artikel

Perfect geregeld

Perfect geregeld! Snel! Duidelijk in berichtgeving

Netjes verzorgd

Netjes verzorgd

persoonlijke aandacht

persoonlijke aandacht , goed advies en oplossingsgericht toen mijn maat niet voorradig was en het later is thuisbezorgd.

Pakje op woensdag toegekomen,mooi te�

Pakje op woensdag toegekomen,mooi te volgen op de mail. Perfect...thanks

De artikelen zijn top

De artikelen zijn top, alleen het verzenden is erg vervelend. Op de site staat andere dag bezorgd, heb na een week 2 van de 3 artikelen in huis en wanneer komt nummer 3??

Snelle bezorging en altijd hele leuke�

Snelle bezorging en altijd hele leuke en kwalitatieve kleding!!!

Kapotte uitelkaar lamp

Kapotte uitelkaar lamp

Snelle service, mooi verpakt en ook nog een verrassing erbij! Super!

Wel heel erg ouderwets

Wel heel erg ouderwets Toch met 1 druk op knop moet het geld toch terug te storten zijn. Al die mails enz.Dit doe ik nooit meer dan bestel ik gewoon online bij Zoszo

Mooi product

Mooi product, snelle levering. Uitstekend geholpen in winkel.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg