Snelle levering via DPD

Snelle levering via DPD, artikel was precies wat ik voor ogen had, ik heb via Riverty kunnen betalen. Ik heb er absoluut geen spijt van dat ik bij Bomont iets heb besteld en het was in dit geval nog �25 goedkoper dan in de winkel ook.

Leuke jas, mooie kleur en warm zonder overdreven dik te zijn.

Prima beschrijving en prijskwaliteit verhouding, maat klopt ook precies.

Sehr netter Kontakt

Sehr netter Kontakt, schnelle Lieferung und tolle Ware! Danke und weiter so!

Snelle afhandeling en bezorging en�

Snelle afhandeling en bezorging en product ook prima.

Pakketje onderweg.

Heb nog niets ontvangen. Nu blijkt door een klein misverstand dat mijn pakketje iets langer onderweg is.

Mooie lange modieuze bodywarmer !

Snelle verzending zonder kosten voor de mooie lange bodywarmer, en ook nog sale korting!

Vanuit het buitenland iets besteld. Fijne service ??

Vanuit het buitenland iets besteld, is netjes in Nederland door zoon ontvangen.

Top firma!

Snelle en correcte levering.

Snelle service, altijd gratis . Terug sturen geen probleem! Wat wil je nog meer

Past perfect,en zonder schade bezorgd

Past perfect,en zonder schade bezorgd

Goede ervaring

Snelle levering, goed verpakt en de kleding is zoals beschreven op de site.

Snelle en goede verzending

Snelle en goede verzending. Ook goed op de hoogte gehouden van de status

Leuk shirt

Leuk shirt, snel geleverd en goed verpakt.

goede service

goede service

helemaal tevreden!

als altijd, snelle levering

Retour snel en netjes afgehandeld

Retour snel en netjes afgehandeld

Ik ben zeer tevreden over de�

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening! Kwaliteitskussens voor een goede prijs! Snelle bezorging!

Snelle levering en ook snelle reactie�

Snelle levering en ook snelle reactie bij (in mijn geval gedeeltelijke) retour.

Snelle levering, helaas waren de foto�s mooier dan het artikel bij ontvangst!

Bestelling kwam snel en broeken waren�

Bestelling kwam snel en broeken waren prima!

Snelle levering en goede informatie.

Snelle levering en goede informatie.

Het contact telefonisch was zo fijn en geruststellend

Het contact telefonisch was zo geruststellend en duidelijk omdat de jas te klein was. Haar gesprek stelde mij zo gerust . Zij zocht een filiaal waar de jas nog voorradig was en 3 dagen later is de jas bezorgd. Dankjewel Sue-Lynn Gr. Leny

Supershop

Beste, mijn echtgenote en ik zijn eigenlijk al even klant bij Bomont. Wij komen zelfs speciaal naar Zeeland om te shoppen bij jullie. Het zijn gewoon zeer aantrekkelijke en aangename winkels. Ook mijn online bestelling was op en top geregeld.

Het bestelde product had ik snel in�

Het bestelde product had ik snel in huis. Ondanks dat het product terug gestuurd moest worden is het prima geregeld. Ik ga er van uit dat ik mijn geld binnen 3 weken zoals afgesproken ook terug krijg. Prima winkel.

Makkelijk bestellen zonder verzendkosten.

Overzichtelijke website , makkelijk te bestellen en snel in huis zonder verzendkosten. Artikel was netjes ingepakt.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg