Prima ervaring

Prima ervaring, snelle levering en het paste ook nog goed!

Parfait

Parfait. Personnel tr�s pro, service impeccable et exp�dition rapide, article conforme.

Snelle beantwoording van de mail

Ik heb een mail gestuurd omdat ik bij retourmelding geen retourlabel had ontvangen. De mail werd snel beantwoord en het probleem werd direct opgelost.

Zeer mooie trui.

Zeer mooie trui. Jammer dat de kleur niet bij mijn rok paste, vandaar retour gedaan. Kleur is op de website iets donkerder dan in werkelijkheid.

cadeaubon aanvragen

cadeaubon aangevraagd en na bijna een week nog niets ontvangen...Bij DHL gaat het fout. Dus met lege handen ook een verjaardagsfeest...Bedankt!

Snel en netjes afgeleverd

Snel en netjes afgeleverd, ik werd via de mail track en trace goed op de hoogte gehouden

Snelle levering. Alles netjes in orde.

Alles soepel verlopen ????

Alles soepel verlopen ????

2 witte blouses besteld

2 witte blouses besteld, zak werd compleet open geleverd, was ook niet door bomont dicht geplakt, strip zit er nog op! Blouses waren ook niet apart verpakt wat normaal wel zo is. ( heb ze vaker besteld) Blouses zaten er gelukkig wel alle twee in, maar in gepropt en erg vuil!!! Gewoon zonde!

Snel en correcte levering

Snel en correcte levering

Bij Bomont is het heel simpel.

Bij Bomont is het heel simpel. vandaag besteld en de volgende dag in huis. Die ervaring hebben wij nu al een paar keer gehad en zijn we heel tevreden over. Het wordt zorgvuldig verzonden en heel goed verpakt. Wij kiezen voor Bomont omdat ze niet alleen mooie spullen hebben maar ook omdat ze zeer betrouwbaar en snel zijn.

Super snelle levering van mijn mooie�

Super snelle levering van mijn mooie jas.

Snel en mooie kwaliteit

Snelle levering, netjes verpakt, mooie kwaliteit

Mooie kleur jas

Snelle levering en een mooie kwaliteit

Super service en snel geleverd

Super service en snel geleverd

Broek besteld,de blouse was bijzaak.

Broek besteld,de blouse was bijzaak. En wat kon er niet geleverd worden, juist de broek.

Bomont prima, DHL mag proactiever communiceren

Heel snel bevestiging dat het pakket verzonden is. En daarna bleef het vrij lang stil irt DHL, die vervolgens de dag van bezorging plotsklaps aankondigden dat ze het pakket die dag gingen bezorgen.

Prima broek voor n goede prijs vanguard�

Prima broek voor n goede prijs vanguard v850 Bestellen en leveren ging voorspoedig

De blauwe coltrui kon wel gedragen zijn�

De blauwe coltrui kon wel gedragen zijn deze gaat retour naar u. Mvgr. Marianne Verheijden

Kwaliteitsvolle aankoop en vlot�

Kwaliteitsvolle aankoop en vlot behandeld!

Snelle levering en netjes verpakt.

Snelle levering en netjes verpakt.

Zeer goede service

Zeer goede service. Product (jas) was snel geleverd maar was helaas te groot. Retourneren in de winkel was geen enkel probleem. Geholpen door zeer vriendelijke medewerkster.

Maandagmorgen de artikelen retour�

Maandagmorgen de artikelen retour gebracht, woensdagavond nog steeds geen geld teruggestort gekregen. Kan ook meteen via retourpinnen in de winkel. Niet tevreden.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Prachtige broek en valt aardig lang�

Prachtige broek en valt aardig lang voor mij, want ik heb maat 36 lengte, is wel net aan maar goed zo. En snelle bezorging!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg