Bomont ist ein tolles Geschäft was alles meiner Wünsche abdeckt

Ihr seid zuvorkommend, höflich, nett, hilfsbereit und ganz vieles mehr. Und ihr habt immer ein Lächeln aufstehen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • k.A.

Fijn gewinkeld in Udenhout

Prettig geholpen en ben daarom weer met leuke items vertrokken.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Udenhout

Leuke cadeautjes gekocht en super leuk ingepakt door een vriendelijke medewerker. Leuk om op deze manier te geven :-)

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Den Bosch

Veelzijdige winkel

Veel mooie merken die goed bij mij passen

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

Fijne winkel

Fijn personeel, helpen deskundig. Webshop ook prima.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Slecht

Voor € 450,00 aan kleding gekocht en dan nog € 10,00 vragen om een broek een stukje korter te maken!

Positieve winkelervaring

Mooie winkel, veel keuze!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Gezellige winkel, mooie kleding , vriendelijk personeel

Erg mooie producten en vriendelijke damen bij de paskamer en aan de kassa.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Roosendaal

Mijn laat was niet voorhanden in de winkel maar werd enkele dagen later thuis geleverd zonder extra kosten

Fijne ervaring en behulpzaam

Heb met dank aan de adviesmedewerkster de juiste keuze kunnen maken. Dus alleen maar complimenten.

Prachtige winkel

Heel toffe winkel. Mooie collecties. Heel vriendelijk personeel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Sehr freundliches Team

Sehr freundliches Team

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • k.A.

Mooie en overzichtelijke webwinkel

Ik ben tevreden met deze webwinkel. Overzichtelijke site en mooie merken.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

fantastische winkel

Veel keus en je wordt altijd vriendelijke geholpen.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

zeer klant vriendelijk

Mijn maat was er niet maar is netjes thuis bezorgt in mijn maat !

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Roosendaal

Als we in Renesse zijn gaan we altijd naar Bomont en gaan nooit met lege handen naar buiten. De keuze is reuze en wij vinden dit de mooiste Bomont van Nederland.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Fijn bedrijf goede service en leuke collectie

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Super fijne en mooie winkel. Snelle afhandeling bij bestellen en retourneren

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Tilburg

Perfect geholpen

Jack moest nabesteld worden . Maar in de winkel liet de verkoopster haar jack aan mij passen. Dat was helemaal goed. Daarna via hun website jack laten komen. Bomont etten-Leur verdient hiermee een pluim.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Etten-Leur

ik ben te vrede over deze winkel

Geen complete collectie

Slechte ervaring: geen enkel merk herenbroeken / -pantalons te koop in lengtematen. Ik ben hierdoor afgehaakt als klant.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Udenhout

Fijne winkel om ook samen even rond te neuzen.

Ik / Wij kijken altijd even bij Bomont binnen, of dat nu in Middelburg, Domburg, Zoutelande of Goes is, even kijken of er nog iets leuks tussen hangt, zowel voor mijzelf als voor mijn vriend. Ook in Renesse en in Sluis, dan zeggen we dat hebben we thuis ook. Maar toch lopen we altijd even binnen.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

Prachtige kleding goede prijs

Ik was in de uitverkoop op zoek naar een korte broek, gevonden bij BoMonT! Perfect!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Hele fijne winkel en super aardig personeel!

Ik wilde een vaas kopen waar allemaal kunsttakken inzaten. Die moesten er uit, maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan ;-) Twee verkoopsters hebben geholpen om alle takken eruit te halen en deden dat heel geduldig. Echt super! Afgezien daarvan hebben ze ook echt leuke collecties kleding en is er veel te vinden.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

Altijd fijn om binnen te lopen.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Zoutelande

Anodeweg 62