Erg tevreden!

Snelle verzending van twee items, het rook heerlijk en een extra kaartje erbij. Top service!

Bomont 10 op10!!!De leveringen

Bomont 10 op10!!!en zelfs meer !!! De leveringen aan huis komen snel, indien verkeerde maat , dan is er heel goede retour mogelijk !! De terugbetalingen komen heel vlot . Ik ben groooote fan van bomont !!! Telkens om de 2 maanden doen wij weekendje Zeeland , in de zomer fietsen en wandelen in de winter in Zeeland . Maar bezoekje bomont moet er zeker bij zijn !!!!zeker voor mij !!!Bomont Renesse onze lievelings bomont na Domburg , Middelburg , Goes , Kamperland , Zoutelande . En onlangs in de prachtige nieuwe winkel van bomont Breda geweest , wow mijn man die niet graag iets nieuw nodig heeft , vond vanalles bij bomont Breda . Dank u aan al de bomont winkels . !!!!

Correcte gratis verzending

Correcte gratis verzending, en eventuele retour in de winkel verloopt ook altijd goed en vriendelijk.

Freundliche Hilfe der jungen�

Freundliche Hilfe der jungen Mitarbeiter bei der Bestellung zur Nachsendung einer Bluse in gr��eren Gr��e nach Deutschland. Passt und ist wundersch�n. Dankesch�n!

goed gedaan??

goed gedaan??

TOP: Snelle bezorging en goede communicatie

Snelle bezorging en goede communicatie

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle service, makkelijke retourzending.

Product nog altijd niet ontvangen

Product nog altijd niet ontvangen

Snelle levering en prima kwaliteit en�

Snelle levering en prima kwaliteit en prijs

Prima prijs en snelle levering

Prima prijs en snelle levering

Altijd goed

Altijd goed, alleen jammer dat een trui die ik had besteld niet meer voorradig was, maar kreeg meteen keurige mail en geld teruggestort

Bijzonder goed geholpen zowel in de�

Bijzonder goed geholpen zowel in de winkel als bij de webshop. Hartelijk dank voor het begrip en het meedenken. Vriendelijke groet Ineke Ruijsbroek

Zeer service gerichte medewerkers

De medewerkers van Bomont zijn heel klantvriendelijk en doen hun uiterste best om een pakketje wat niet goed geadresseerde was om dit toch goed te laten bezorgen .

Super geregeld

Super geregeld, netjes bezorgd.

Snel correct netjes

Snel correct netjes

Snelle levering en duidelijkheid over�

Snelle levering en duidelijkheid over wanneer de levering is!

Alles vlot en goed afgehandeld

Alles vlot en goed afgehandeld

altijd vriendelijk

altijd vriendelijk, gedreven en ervaren personeel die de tijd voor je nemen

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Zeer tevreden.

Duidelijke communicatie, snelle bezorging. Product van goede kwaliteit.

Zomerjas.

Het voldeed aan mijn verwachtingen Goede kwaliteit en pasvorm.

Snelle levering, netjes verpakt.

Fijn

Fijn, snel Mooie collectie, netjes verpakt

Keurig geholpen omdat het inloggen niet�

Keurig geholpen omdat het inloggen niet lukte!

Vlotte levering. Prachtige kwaliteit van de jas!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg