Had zelf iets niet goed gedaan bericht�

Had zelf iets niet goed gedaan bericht naar klantenservice gestuurd. Andere dacht gelijk aangepast en verstuurd. Top gedaan!

Bestelling supersnel geleverd (3 dagen)�

Bestelling supersnel geleverd (3 dagen) en uitstekende info over de bezorging door Bomont en DHL!

Prima product en fijne klantenservice

Mooie en scherp geprijsde leren jas gekocht. Nog contact gehad met klantenservice over bezorging. Helemaal top!

Top Service

In de winkel rap aangesproken door een attente medewerkster die me correct advies heeft gegeven. De maat van de pull die aanwezig was was te nipt doch direct heeft ze nagezien of die elders aanwezig was en dan online in de winkel besteld. 3 dagen later had ik mijn pull. Top Service.

Super blij mee

Super blij mee

Eigenlijk 5 sterren gezien de reactie�

Eigenlijk 5 sterren gezien de reactie en product. 4 sterren ivm de levering door DHL Drie dagen aan het lijntje gehouden.

Snelle levering, alleen was de verpakking niet afgesloten, dat was wel apart. Maar inhoud was wel goed verder.

Mooie site

Duidelijke site, mooie producten en snelle levering.

Mooie leren sneakers

Mooie leren sneakers Goede kwaliteit en snelle levering !Top??

Superwinkel zowel fysiek als online

Superwinkel zowel fysiek als online! En gaat er iets verkeerd wordt het goed en persoonlijk opgelost!

Bestelling op tijd en prima verpakt�

Bestelling op tijd en prima verpakt ontvangen. Track & trace prima te volgen.

Mooi product, goede prijs/kwaliteit verhouding

Mooi product, mooie prijs en snelle bezorging. Dikke duim??

Het was niet helemaal duidelijk op welk�

Het was niet helemaal duidelijk op welk adres mijn pakketje geleverd werd. Na telefonisch contact met de klantendienst, ben ik binnen de 10 minuten geholpen en was mijn pakketje terecht! Dankjewel hiervoor.

Goede kwaliteit en pasvorm

Goede kwaliteit en pasvorm. Snel geleverd.

Return netjes geregeld op de winkel in�

Return netjes geregeld op de winkel in Tilburg. Bedankt

MAKKELIJK TE VINDEN MOOIE KLEDING VOOR�

MAKKELIJK TE VINDEN MOOIE KLEDING VOOR EEN GOEDE PRIJS

Levering goed verpakt

Levering goed verpakt. Voldoende beschermmateriaal in de doos. Mooie artikelen.

Gewoon prima

Gewoon prima

Vaste klant tevreden

Vaak kleding gekocht. Altijd prima levering en afspraken. Retour en via dhl kost een paar euro maar dat staat gewoon op de website en vind ik logisch. Prima shop!

Ondanks jaarwisseling snel en goed�

Ondanks jaarwisseling snel en goed afgehandeld.

Goed zaken doen bij Bomont !!

We zijn eerst in Roosendaal in de fysieke winkel geweest . Daar was de riem die we wilden kopen niet op voorraad . Wel konden we die bestellen via het internet . De uitvoering van de bestelling verliep soepeltjes en volgens afspraak

Alles perfekt

Schnelle, kostenlose Lieferung, einwandfreie Ware, toller Preis, gute Website.

Ik koop al jaren bij Bomont-alleen mar lof

Ik koop al jaren bij Bomont, zowel online als in Renesse als ik daar ben. Altijd zeer vriendelijke, behulpzame en klantgerichte behandeling. Is er iets niet in een maat in de (prachtige) winkel, wordt er ter plekke een bestelling gemaakt die wordt toegezonden. Met elke koop spaar je voor een te verzilveren bon. Alleen maar lof!

Prima en snelle service

Prima en snelle service