Snel geleverd goede prijs kwaliteit�

Snel geleverd goede prijs kwaliteit verhouding.

Best

Best, snel bezorg

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring. Volgende dag al in huis??

Erg goed geholpen door verkoopster

Erg goed geholpen door verkoopster. Zocht naar oplossing. Erg behulpzaam, was niets teveel!

correct afgewerkt

Alles is netjes en correct afgewerkt, zoals wij mochten hopen. Groet Jan.

Super snel levering!.

De bestelling was super snel binnen en dat tijdens de feestdagen!!.

Snelle en vriendelijke klantenservice�

Snelle en vriendelijke klantenservice en het pakketje was goed ingepakt en snel verzonden! Top!

Duidelijke website

Duidelijke website. Adequate antwoorden op vragen gesteld aan medewerkers klantenservice en snelle terugstorting na retourneren.

Fijne en betrouwbare website

Bestellen ging makkelijk en m�n jas was er binnen no-time, hele fijne en betrouwbare website

Optijd geleverd en de drager van de�

Optijd geleverd en de drager van de trui is tevreden

Snelle levering. Duidelijke retour policy.

Normaal goede ervaring met Bomont

Normaal goede ervaring met Bomont. Dit keer stuk minder: broek van over de 100,- besteld. Wordt in de brievenbus gedonderd alsof het een brief is. Verpakking waardeloos zat gewoon in een dunne verpakking, niet eens een zakje of iets om het artikel heen

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, snel geleverd, eenvoudige retour

Kan er nog weinig over zeggen

Kan er nog weinig over zeggen. Heb mijn tafelklok teruggestuurd omdat de klok niet past in mijn interieur. Maar het telefoonkontajt was heel prettig. Ik wacht nu op de afhandeling en ik het geld op mijn rekening zie. Tot nu toe heb ik over het bedrijf geen klachten.

Snelle levering, sjaal bevalt prima.

Fijn geholpen

Fijn geholpen, vriendelijke 'filiaalmanager'. Mijn aankoop werd netjes als kado verpakt en in een mooi shoppingbag meegegeven.

Snelle en perfecte levering

Snelle en perfecte levering! Mooie jas komt geheel overeen met de verwachting.

Juiste en snelle levering tijdens de�

Juiste en snelle levering tijdens de december feestdagen. Dank u!!!

Slechte levering

Niks mis met de producten. Waar ik me alleen rot aan erger is het feit dat 6 kledingstukken in 5 leveringen komen. Belasting voor het milieu is niet normaal zo.

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit, product voldoet aan de verwachtingen.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

Al meermaals iets gekocht en steeds�

Al meermaals iets gekocht en steeds tevreden over mijn aankoop . Netjes verpakt !! en supersnelle verzending , maar denk bij retour niet zo aangenaam !!!!

Echt iedere keer Snel en goed geleverd Blij ermee ??

Gave jas, voor een prima prijs

Prima product, vlotte levering

Fijne winkel

Fijne winkel, met goede merken, keuze en plezierige staff

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg