Fijne winkel

Fijne winkel, met goede merken, keuze en plezierige staff

Heel jammer Bomont

Na vele mailtjes naar Bomont en Riverty heb ik nog steeds niet het bedrag van 44,98EU terug ontvangen. Heb een jurk naar Bomont geretourneerd, maar had deze al wel betaald, dit bedrag is nog steeds niet door Riverty teruggestort. Riverty zeg dat ik naar Bomont moet en zij sturen mij weer naar Riverty, ben er moedeloos van geworden. Ik was altijd een goede klant bij Bomont, maar koop hier voorlopig niets meer. Erg jammer dat dit niet normaal kan worden afgehandeld door beide partijen, ik ben er helaas 44,98 EU armer door geworden.

Ik heb een goede keus kunnen maken en�

Ik heb een goede keus kunnen maken en de juiste trui gekocht. Ik krijg heel veel complimenten....'leuke trui Jan'

Super blij mee en snel in huis.

Super blij mee en snel in huis.

Gekocht een mooie jurk.

Weer een mooie jurk gekocht. Snel en verzorgd verzonden.

jas in tas

Product (jas parajumpers) was snel bezorgd. Dik tevreden. Vind het wel bijzonder dat de jas in een dunne plastic zak aankwam i.p.v. een stevige doos. Gelukkig is de jas niet beschadigd.

Snelle levering. Product netjes afgeleverd en ook erg blij met het product

wou vandaag jas kopen voor mijn�

wou vandaag jas kopen voor mijn vriendin maar kwam tot de vaststelling dat er in de winkel niets hangt wat er op de site staat van bomont vind ik een jammere zaaknu het solden zijn.

Het alarm zat nog op het kledingstuk

Het alarm zat nog op het kledingstuk. Dus moet ik zelf naar een postkantoor de retourmelding doen en ontvang 7,50 euro korting. Dit is echt een slechte service. Waarom? Dit vergt kostbare tijd van mij om dit te gaan doen!

Snelle bezorging

Snelle bezorging Goede communicatie via de mail

Kom zeker nog terug bij deze winkel.

De snelheid van bezorgen en de kwaliteit van de jas, die ik besteld heb. Ik ga daar zeker veel plezier van hebben.

Product was prima alleen levering was�

Product was prima alleen levering was matig. 2x aangekondigd en niet geleverd.

Mooi assortiment

Op tijd geleverd, mooie kwaliteit en veel keuze.

Zeer goede service alles vlot verlopen

Zeer goede service alles vlot verlopen

Tevreden

Snelle levering, goed en mooi product.

Waar is mijn pakje

Tot op heden niets lntvangen. Inmiddels 2 weken voorbij?

Snelle bezorging

Snelle bezorging, goede kwaliteit van producten.

Goede prijs kwaliteit verhouding ??.

Goede prijs kwaliteit verhouding ??.

Prima, vlot geleverd

Snelle levering. Klein detail ontbrak, Snelle en oplossingsrichte communicatie

Blij met de maat 3x XL.

De truien en vest die ik besteld had waren waren perfect van maat. Ik ben heel blij met maat XXXL die ook iets langer als normaal zijn.

Het is zeer hoed gegaan met de�

Het is zeer hoed gegaan met de levering. Snel en correct. Geen probleem gehad met dit bedrijf.

Guter Service und gutes Angebot

Das Angebot von Bomont ist gro� und die Internetseite gut aufgebaut. Die Bestellung klappte sofort und innerhalb einer Woche waren die Gegenst�nde selbst in der Vorweihnachtszeit ausgeliefert. Kann ich empfehlen.

TOP!

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Super vriendelijk personeel (winkel v�

Super vriendelijk personeel (winkel v goes). Mijn man zijn maat was er niet meer maar men kon het hemd nog bestellen. Het werd bovendien kosteloos naar ons opgestuurd! Wat een fantastische service!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg