TOP!

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Super vriendelijk personeel (winkel v�

Super vriendelijk personeel (winkel v goes). Mijn man zijn maat was er niet meer maar men kon het hemd nog bestellen. Het werd bovendien kosteloos naar ons opgestuurd! Wat een fantastische service!

Mooi artikel

Mooi artikel! Snelle levering

Helemaal naar verwachting!

Helemaal naar verwachting!

Prima geregeld

Prima geregeld. Snelle service. After pay mogelijk. Kortom ben zeer tevreden.

Goed en op tijd geleverdtoppertje

Goed en op tijd geleverd

Fantastich

Goede snelle service

Heel mooi jasje geleverd tegen een�

Heel mooi jasje geleverd tegen een mooie prijs en vlotte levering!

De bestelling door DHL was slecht

De bestelling door DHL was slecht. Ik ontving op de dag van aflevering ineens een e-mail dat mijn pakketje bezorgd was en of ik tevreden was, terwijl ik niets ontvangen had. Ik was thuis, maar heb geen bericht ontvangen, er heeft niemand aangebeld, er is mij geen pakketje overhandigd en ik heb dus ook niet getekend voor ontvangst. Toch kreeg ik dat mailtje. Toen ik ging kijken of het wellicht bij de buren was afgegeven, bleek het pakket op mijn deurmat te liggen. Zonder bericht. Ik vind dat niet kunnen. Als het pakje zou zijn weggenomen, zou ik geen enkel verhaal hebben gehad.

altijd in orde

altijd in orde

Ik word altijd prettig geholpen

Ik word altijd prettig geholpen. Goede adviezen en mooie spullen.

Prima service Snelle levering Helaas moest het artikel retour Maar ook een snelle terugbetaling

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

RUIME MOOIE KEUZES

RUIME MOOIE KEUZES ! SNELLE BESTELLING , EN `N VLOTTE AFLEVERING !!!

Bij het lezen van de voorgaande reviews�

Bij het lezen van de voorgaande reviews hield ik mij hart vast. Maar gelukkig heb ik een hele andere ervaring met Bomont. Alles is heel goed en correct behandeld en het houd mij er niet van om in de toekomst nog eens wat te bestellen. Leo

snelle levering en mooi product

snelle levering en mooi product

Na een foutje in de winkel in Sluis

Na een foutje in de winkel in Sluis. Hebben ze zonder problemen een ander exemplaar opgestuurd.

Snel geleverd, kleur helaas afwijkend van foto, daarom geretourneerd, terugbetaling snel geregeld. Let op: wel kosten voor terug sturen.

Goede aanbieding!

Goede aanbieding, 2 hele mooie coltruitjes voor ruim �50,-. Ze werden apart verstuurd, had ook samen gemogen. Netjes verpakt en super snel geleverd!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snel geleverd en netjes verpakt

Pakket was slordig en de doosjes zijn�

Pakket was slordig en de doosjes zijn wat beschadigd. Jammer aangezien er geen tijd meer was om voor kerst dit te ruilen.

Kolbert.Omdat mijn maat niet in de winkel�

Omdat mijn maat niet in de winkel aanwezig was heeft de verkoopster het artikel via de de webshop besteld.

Review

Snelle reactie op vraag, snelle afhandeling retouren, zeer fijne truien!

Snelle respons en levering

Snelle respons en levering