Nette verpakking bij levering

Nette verpakking bij levering Was goed te woord gestaan toen ik ze belde

Een jas van superdry besteld

Een jas van superdry besteld. Jas is prima, mooi en warm. Levering liet alleen wat langer op zich wachten, maar dit is begrijpelijk met blackfriday en de feestdagen

Snelle levering, goede communicatie

Zending was zeer snel bezorgd.

Zending was zeer snel bezorgd. Dat was een fijne ervaring .

De beste kledingzaak!!

Super bedankt weer voor de mooie nieuwe kleding die ik afgelopen maand bij jullie heb gekocht. Ik kan altijd goed slagen bij Bomont voor de beste merken met goed advies en service. Voor al zo doorgaan!!

Snelle service en levering

Snelle service en levering

Niet geleverd, geen goed profiel klanten

Het vest was op maandag op voorraad. Ik heb er op dinsdag achteraan gebeld. Ik krijg op vrijdag bericht dat het niet geleverd kan worden. Daarnaast was mijn bestelling niet zichtbaar in mijn account wat ook irritant is. Ik zal niet snel meer bestellen bij bomont. Wel continu spam-reclame mail maar vervolgens niet leveren / slechte klantinzichtelijkheid.

Bij Bomont is het fijn kopen!

Bij Bomont is het fijn kopen.Altijd goed verzorgd en vriendelijk contact. Dit keer stond de trui die ik gekocht had niet goed bij mij. Retourneren gaat prima.

Netjes opgelost

Probleem, welke was ontstaan bij levering, is netjes opgelost.

Duidelijk en vlugge afhandeling

Snelle levering en ook de afhandeling van retour ging soepel

Leuke jas

De jas is leuk precies volgens verwachting. Levering via dhl was wat minder ??

Super service

Super service. Trui bleek foutje te hebben. Er werd snel een nieuw exemplaar gestuurd.

verbetering retourservice

Gemakkelijk online te bestellen. Vriendelijk te woord gestaan bij de klantenservice. Wat ik teleurstellend vond: Ik heb een artikel retour gestuurd omdat het betreffende artikel defect was, en ik wilde daar een vervangend artikel voor ontvangen. Na ��n week had ik nog steeds niets van Bomont vernomen; niet dat de retourservice het artikel ontvangen had, niet dat het vervangende artikel inmiddels verzonden was/of dat het geld retour gestort was, helemaal niets. Daar valt nog zeker een verbetering in te maken.

Goede aankoop

Goede aankoop, leuke prijzen. Veel aanbod. Goede levering. Een vd beste webwinkel!

Klantenservice prima te bereiken

Klantenservice prima te bereiken. Binnen een week ring die te klein was, omgeruild voor maat groter en dat in de week voor kerst. Super blij met het op tijd zijn van kerstcadeau.

Alles naar wens

Goed geholpen, vriendelijk Personeel.

Retourservice is prima en goed�

Retourservice is prima en goed assortiment

Snelle en leuke reactie op mijn mail�

Snelle en leuke reactie op mijn mail omdat er wat mis was gegaan met de korting. Toch het product besteld zonder de korting en na een mail meteen geld terug op de rekening. Goede aftersales !

Artikel conform verwachting

Artikel conform verwachting, retour tweede (te kleine maat) keurig verlopen

Top webshop

Goede duidelijke webshop, met mooie aanbiedingen en zeer snelle levering.

Te veel plastic verpakking

Het product is als verwacht; dank! De manier van versturen is echt niet meer van deze tijd. In 1 doos van 30x20x10 zat 1 porseleinen theelepeltje, gevuld met plastic; te veel plastic! Omdat ik 2 porseleinen theelepeltjes had besteld, 2 dozen... En 2 dito dozen voor elk 1 bakje waar bijv. 1 bonbon of theezakje op gezet kan worden. Terwijl er ook 1 zo'n schotel- bakje in een enveloppe met veel minder plastic bezorgd werd. Conclusie: mooi product. Zeer slechte verpakking. Ik overdrijf niet dat ipv 4 dozen en 1 enveloppe, alles in 1 doos verstuurd had kunnen worden met minder plastic.

Snelle levering en tevreden

Snelle levering en tevreden

Snelle verwerking van mijn bestelling.

Snelle verwerking van mijn bestelling.

Pull teruggestuurd voor omruiling zonder gehoor!

Pull teruggestuurd voor omruiling maar 0,0 follow up. 7 dagen geleden het pakje terug naar lokaal postbureau gebracht maar nooit 1 follow up mail/update gekregen omtrent de omruiling, laat staan het terug ontvangen van het pakje, zeer trieste customer service. 1e maar ook laatste keer dat ik bij jullie iets aankoop.

Bomont staat voor mooie kleding en top service

Super fijne service van Bomont en zeer snelle en correcte levering. Altijd zeer klantvriendelijke en kundige service bij vragen over een geplaatste bestelling.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg