Top.

Gemakkelijk bestellen en snelle levering. Duidelijke foto�s en goede omschrijving.

Duidelijke en snelle levering

Duidelijke en snelle levering

Zeer lange levertijd

Het duurde lang alvorens de artikelen die ik besteld heb er waren (1 artikel is er na 7 dagen nog niet). Tussendoor wordt er dan geen update verstuurd door het bedrijf.

Snelle levering/slechte verpakking

Snelle levering, goed product! Negatief punt was de verpakking een plastic zak deze was open gescheurd toen ik het pakket in handen kreeg:( Er zat een dure jas in , zonder enige bescherming. Mijn advies aan jullie is draag zorg voor betere verpakking!

Jammer dat de maat veel verschilt.

Jammer dat de maat veel verschilt. Normaal maat L.. Nu zijn maar M en X te groot en XL niet meer op voorraad.

Mooie blouse van Freequent

Mooie blouse van Freequent, voor een leuke prijs. Snel geleverd!

Het was snel geleverd zeker in deze�

Het was snel geleverd zeker in deze drukke tijd Blij mee

Duidelijke communicatie over levering

Duidelijke communicatie over levering, kwaliteit van het product zoals beschreven. Netjes verpakt.

Ik ben er heel blij mee hele mooie�

Ik ben er heel blij mee hele mooie kleuren en een lekkere warme sjaal.

Besteld een blazer van esqualo

Besteld een blazer van esqualo. Was snel in huis en keurig verpakt en afgeleverd. Ik zeer tevreden.

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website. Snelle levering, top geregeld ????.

Top geleverd

????????????????????????????????????????????????????????????????????????top service

Mooi vest voor een goede prijs en snel�

Mooi vest voor een goede prijs en snel geleverd.

Keurig op tijd.en kwaliteit vest

Keurig op tijd.en kwaliteit vest

Mooie kleding

Mooie kleding maar onduidelijke communicatie over bezorging. Nu liep de hele boel spaak doordat er in het weekend geen contact mogelijk is, geen duidelijkheid over bezorging was, pakket uiteindelijk ( ongevraagd en zonder onze toestemming) bij de buren is afgeleverd. Vervolgens ben je dus compleet afhankelijk van de agenda van je buren. Die het ook druk hebben en niet altijd thuis zijn. Daar ligt je pakket dan�. Fijn h�? Gewoon voortaan weer naar de winkel, als ik geen tijd heb is dat jammer, net als �op is op� en als het er niet is dan zoek ik wel iets anders. Gebrekkige communicatie is best een kantelpuntje.

Goede en vriendelijke service

Mooie spullen, superservice en vriendelijke en hulpvaardige werknemers! Helaas was de jas VEEL te groot dus heb m terug moeten sturen (de S bleek een 38 te zijn!).

Duurt erg lang voordat het bestelde�

Duurt erg lang voordat het bestelde product geleverd is

Uitblijven levering�

Je vraagt een review mbt een levering terwijl ik nog niets heb ontvangen en juist in discussie ben over de bewuste levering en het uitblijven daarvan.

Ik heb mijn pakketje nog niet eens�

Ik heb mijn pakketje nog niet eens ontvangen. Ik wil mijn bestelling graag z.s.m. ontvangen!

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet�

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. De track and trace code die jullie mij hebben gestuurd, werkt niet. Wanneer ontvang ik mijn bestelling? Ik heb 24 november besteld en betaald. Ik hoor helemaal niets van jullie.

BEDANKT VOOR DE SNELLE LEVERING NAAR�

BEDANKT VOOR DE SNELLE LEVERING NAAR BELGIE!!

Super snelle levering !

Super snelle levering, goed verpakt!

Chapeau

Snelle levering goed verpakt. Leuke folder erbij Het product ziet er hetzelfde uit als op de site Top??

Artikel inmiddels ontvangen

Nog steeds artikel niet ontvangen zaterdag gekocht inmiddels woensdag en nog niet ingepland bij DHL Update: Probleem lag niet bij Bomont maar bij DHL. Gisteren netjes een mail gehad van Bomont waarin aangegeven werd dat het artikel op donderdag geleverd zou worden. Artikel is inderdaad geleverd

Pme Jas besteld

Pme Jas besteld, volgende dag in huis.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg