Keurige en snelle levering.

Keurige en snelle levering.

Mooie kleding voor een leuke prijs

Mooie kleding voor een leuke prijs. Als je er zelf op de website niet uitkomt wordt je zo prettig geholpen door de klantenservice. Echt top.

Bomont, mijn favoriete winkel ??

Zeer vriendelijke bediening!!! Snelle service. Dinsdag jasje gekocht in Renesse. Vrijdag al thuis geleverd! Mijn favoriete winkel als ik naar Zeeland op vakantie ga. Word via mail op de hoogte gehouden van de nieuwe collectie en de kortingen. Super leuk ??

Snelle levering mooi artikel

Snelle levering mooi artikel

Snelle verzending en vriendelijke kaart�

Snelle verzending en vriendelijke kaart bij de bestelling! Leuk !

Snelle levering, mooie kleding

Goed en vriendelijk

Goed en vriendelijk

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Makkelijk retour zenden. Prima zaak

Vlotte bezorging.

Vlotte bezorging.

Geisha jack

Makkelijk besteld. Product naar verwachting. Goede info over leveringstraject en in goede orde ontvangen

Een besteld en betaald artikel

Een besteld en betaald artikel. Vervolgens na een aantal dagen bericht dat het artikel er toch niet (meer) was......

Duidelijke website

Duidelijke website. Goede en snelle bezorging

Snelle levering en mooi verpakt.

Snelle levering en mooi verpakt. Cadeautje om uit te pakken

Bestens

Alles Bestens!

Altijd in orde

Altijd in orde

Snelle bezorging van de nabestellingen. Binnen 2 dagen thuis bezorgd in de juiste maat

Snelle bezorging van een nabestelling in de juiste maat.

Prima service.

Kwam snel aan. Goed product. Goede korting erop.

Een zeer prettige ervaring in het�

Een zeer prettige ervaring in het Zeeuwse Sluis, met een sympathieke en deskundige medewerkster Christel. Mijn maat overhemd was niet voorradig maar via een ander filiaal was het twee dagen later in Meppel. Gr.Annie en Daan

Wat een leuke winkel

Wat een leuke winkel. Heel vriendelijk personeel. Ik ben heel fijn geholpen. Goede keuze qua kleding en woon accessoires.

Heel vriendelijke dame die mij geholpen�

Heel vriendelijke dame die mij geholpen geeft .Hadden ook mijn maat niet en hielp om te kijken of de stukken elders verkrijgbaar was .Binnenkort ontvang ik mijn kledij thuis. Heel mooie winkel ,mooie merken,...

Ruime sortering

Ruime sortering, erg behulpzame medewerkers.

Supersnel naar de post gebracht

Supersnel naar de post gebracht! Duurde alleen langer voor ik het brievenbuspakje ontving??

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg