Ik kom héél graag bij jullie langs!

Jullie hebben hele mooie collecties binnen en vooral het merk 'Nukus' is top! Stijlvol en chic met dat extraatje meer, tikkeltje glamour waar ik zo van hou. In België moeilijk te vinden. Heel mooie winkel met ook leuke woonaccessoires en het personeel is er vriendelijk.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Mooie jas

Hele mooie jas gekocht voor de zomer. Hier was de keuze reuze.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Zeer prettig om te winkelen

Veel keuze en heel behulpzaam en aardig personeel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Heerlijke winkel in Utrecht!

Een mooie winkel met fijne merken die ook mijn maat, 44, hebben. Grote schoner winkel, met goede service en fijn personeel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

Geweldig leuke kleding voor mijn dochter kunnen kopen

We moesten gewoon stoppen met zoeken, omdat we zoveel leuks hadden om de paskamer mee in te gaan. Ontzettend leuk geslaagd! Hele blije dochter weer mee naar huis genomen.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Veel keuze man vrouw

Keuze vriendelijk personeel geen wachtrijen

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Fijne ervaring

Heel mooie en uitgebreide collecties

Fijne winkel

Veel merken veel keuze.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

Mooe ruime winkel met vriendelijk personeel

Mooie ruine winkel Grote collectie Vriendelijk personeel

Superleuk

Het is een fijne overzichtelijke winkel. De verkoopsters zijn vriendelijk en behulpzaam.

Vriendelijk en behulpzaam

Fijne winkel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Roosendaal

Sfeervolle winkel met vriendelijk personeel

Een winkel waar je graag naar binnen loopt! Gevarieerd assortiment en zeer behulpzaam en vriendelijk personeel !

Bomont Zoutelande & Domburg zijn prima winkels

Als wij in Zeeland, Walcheren zijn, bezoeken we altijd de Bomont-winkels! Kleding, (woon-)accessoires, juwelen, altijd leuke producten. Vooral de winkel in Domburg is heel ruim!!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Domburg

Mooie winkel

Mooi overhemd gekocht 99.95 alleen jammer devolgen dag bij v uffelen 2 dezelfde overhemden voor 129.95 van mcgregor.

Ongelooflijk goede service

Zowel voor jezelf als voor een kado met zoveel zorg geholpen

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Hellevoetsluis

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Leuke winkel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? N.v.t.

Goed!

Fijne winkel met een ruim assortiment

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Hellevoetsluis

Super aangebot

Freundliche hilfsbereite Bedienung !

Mooie winkel .

Heel vriendelijk geholpen. En wat een keuze.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

Ruime keuze en vriendelijke service.

Veel verschillende merken in alle prijsklasses. Aangename winkelervaring. Behulpzaam personeel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Zoutelande

Prettig geholpen

Vriendelijke jongeman die ons heel goed geholpen heeft met het uitzoeken van de juiste kleding. Niks was hem teveel. Niks opdringen, alleen laten zien.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

Een winkel waar ik altijd weer terugkom!

Mooie winkel, goed assortiment en super vriendelijke medewerkers.

Heel besonders

Alle heel vriendlijk, beste qualiteit

Fijn

Mooi assortiment ( ik mis Kyra!) en vriendelijk personeel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

Leuke winkel met interieur en mode

Leuke combinatie van merken in kleding en interieur spulletjes die helemaal van nu zijn

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg