Kleding top/levering kan groener

De kleding en afhandeling is echt heel prima. Maar ik kreeg 3 plastic zakken met 3x een folder. Dat vind ik in deze tijd echt niet ok�. Alles had prima in 1 zak gepast, het foldertje vind ik heel mooi maar hoeft voor mij echt niet op papier. Als ik even een paar dagen langer moet wachten omdat de verschillende items bij elkaar gevoegd moeten worden, is dat voor mij niet erg. Stel op de site tenminste de vraag. Kortom een beetje meer vergroenen Bomont!

Snelle en nette levering!!

Snelle en nette levering!!

Kassier

Kassier, heeft te grote blouse geruild en kleinere maat besteld. Helaas kreeg ik te horen dat blouse er niet meer is.

Een aanrader!

Mooi assortiment, goede en vriendelijke service, snelle leveringen

Klasse en uitstraling

Super blij met mijn aankopen, pasten perfect. Snelle levering??

Snelle bezorging.

Snelle bezorging.

Snel geleverd en naar tevredenheid

Snel geleverd en naar tevredenheid

Prachtige kwaliteit

Prachtige kwaliteit, beter dan verwacht, wederom positief verrast door Bomont

Ik heb altijd vertrouwen in Bomont

Ik heb altijd vertrouwen in Bomont. Mij ervaring in Bomont is de netheid en schoonheid. Bedankt voor de mode boekje. Mooie kleding. Prijs is ook goed.

Betrouwbaare, goed kwaliteit

Betrouwbaare, snelle aflevering. God kwaliteit Colbert. Aanrader.

Online shoppen is bij de winkel top

Ook deze keer weer erg blij met mijn aankoop alles is correct verlopen Kan het dan ook iedereen aanraden om bij deze winkel online te shoppen

Een goeie ervaring

Een goeie ervaring. Ik ben heel blij met mijn aankoop. De kleur en mooie kwaliteit zijn top! Ook de snelheid van levering was prima! Ik ben dik tevreden. Ook geen bezorgkosten is heel prettig. Het spoort wel aan om vaker te bestellen.

snelle verzending, artikel conform omschreven op website

snelle verzending, netjes verpakt. Mooi T-shirt zoals weergegeven op website

Kleding dame en heer

Bomont niet alleen die dag bezocht maar ook eerder op diverse filialen. Vriendelijk, uitermate behulpzaam personeel. Mijn vrouw kocht een jas maar stond aan de achterzijde niet zo mooi. Misschien niet helemaal goed genaaid. Direct ander filiaal gebeld. De jas wer aldaar klaar gelegd. Als heer kreeg ik goed advies. Ook op de site makkelijk bestellen maar ga toch liever naar de winkel. Kortom. Uitermate tevreden over kleding, ruime keuze en bediening personeel.

Moet eerlijk zeggen dat jullie service�

Moet eerlijk zeggen dat jullie service erg goed is! Zit Uiteindelijk met een lach op mijn gezicht??

Toch de goede maat.

Juiste maat niet in de winkel. Daar via tablet juiste maat besteld. In winkel afgerekend. Blouse was al na paar dagen binnen!

3 mooie vesten en snel bezorgd

3 mooie vesten en snel bezorgd. Alleen jammer dat het als drie afzonderlijke pakketjes verzonden werd, door verschillende bezorgers/busjes op dezelfde dag bezorgd.

Heel fraaie Gaastra boots gevonden

Heel fraaie Gaastra boots gevonden. Helaas, ze pasten mij niet goed. Retour winkel in Sluis en echt al de volgende dag het aankoopbedrag terug op mijn rekening. Klasse !!!

Snelle levering!

Mijn maat in de winkel niet op voorraad, online besteld en de volgende dag al in huis.

Een mooi vest en voldoet geheel aan wat�

Een mooi vest en voldoet geheel aan wat ik ervan verwachtte.

Helemaal top

Helemaal top! Perfect!

mooi warm vest

mooi warm vest, makkelijk te bestellen en vlot bezorgd. Dank!!

Leuk geholpen in de winkel.

Leuk geholpen in de winkel. Fijne winkel en fijn dat toen mijn maat niet in de winkel hing dat ze voor mij via de webwinkel mijn maat kon bestellen en thuis laten bezorgen.

Leuke winkel

Makkelijk te bestellen, snel geleverd Leuke kleding en leuke aanbiedingen

Wel ok�

Wel alles snel en correct afgehandeld. Duur colbert in een plastic zak versturen vind ik wat schamel.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg