mooi warm vest

mooi warm vest, makkelijk te bestellen en vlot bezorgd. Dank!!

Leuk geholpen in de winkel.

Leuk geholpen in de winkel. Fijne winkel en fijn dat toen mijn maat niet in de winkel hing dat ze voor mij via de webwinkel mijn maat kon bestellen en thuis laten bezorgen.

Leuke winkel

Makkelijk te bestellen, snel geleverd Leuke kleding en leuke aanbiedingen

Wel ok�

Wel alles snel en correct afgehandeld. Duur colbert in een plastic zak versturen vind ik wat schamel.

Plezier

Ik ben blij met mijn nieuwe kleren!!!

Prima, netjes verpakt en snelle levering.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd! Twee afzonderlijke pakketjes hadden ook in een keer verzonden kunnen worden. Verder prima! Ook klantenservice klantgericht en vriendelijk!

Goed service en voor mij bestld.0

Goed servicd en voor mij bestld.. Toppie personeel in Etten-Leur

Super snel afgehandeld de retour

Super snel afgehandeld de retour

Snelle levering en mooie poncho.

Snelle levering en mooie poncho.

Keurig netjes afgeleverd !

Keurig netjes afgeleverd ! Retour netjes afgehandeld en goede maat weer netjes afgeleverd ! Al duurde het wel even , maar verder keurig ! ??top

Mooie kwaliteit coltrui

Mooie kwaliteit coltrui, erg blij mee.

Goed gekocht??

Het is een mooi,en leuk truitje! Prima op maat en zit lekker! Snel en keurig bezorgd,wat netjes op de mail werd bijgehouden! Alleen jammer dat ik vergeten ben om mijn gespaarde punten door te geven??! Doe ik de volgende keer!

Mijn bestelling werd binnen twee dagen al thuisbezorgd. Pakket zag er netjes uit. Fijn dat er een wasvoorschrift was bijgevoegd.

Topbedrijf

Heel blij met mijn nieuwe rok, door de sale leuk geprijsd en snel geleverd. Topbedrijf!!!

Al jaren dik tevreden met kleding die�

Al jaren dik tevreden met kleding die ik heb besteld bij Bomont, zowel kwalitatief als ook de service van Bomont. Tot mijn verbazing heeft mijn laatst bestelde trui een mankement. Er zit zelfs een sticker met een pijl op de schade van de trui. 1 manchet( van de rechter mouw is maar voor de helft dicht) . Waarom verkopen ze die mij zonder korting?.. ik ben blij met de kleur en de maat. Zal proberen dit zelf te repareren. Maar geeft me wel bedenkingen!,,,

Mijn bestelling nog steeds niet�

Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen DHL had een juist adres verkeerd overgenomen en dat was niet ons adres. Nu maar afwachten of ik mijn bestelling nog krijg.

Goede collectie en snelle levering

Goede collectie en snelle levering

Duidelijke website

Duidelijke website, snel geleverd!

Misschien niet aan Bomont te wijten��

Misschien niet aan Bomont te wijten� maar het bestelde jurkje is nog steeds niet bezorgd� Jammer- bij andere winkels zoals bijvoorbeeld Bijenkorf heb je de bestelde spullen vaak binnen drie dagen in huis.

Snelle bezorging Mooie artikelen

Snelle bezorging. Keurig verpakt. Mooie artikelen

Prima service, heel blij met mijn nieuwe jas.

Ik werd netjes op de hoogte gehouden�

Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status van de verzending

In de winkel hadden ze mijn maat niet�

In de winkel hadden ze mijn maat niet meer, de verkoopster heel vriendelijk en zei kunnen we bestellen voor u, en maakte het meteen klaar en drie dagen later had ik het in huis chapeau??

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg