Ik zocht op bloomings

Ik zocht op bloomings, en kwam bij toeval bij Bomont, prima snelle levering????

Zeer snelle levering !

Zeer snelle levering !

Heb m�n bestelling nog steeds niet�

Heb m�n bestelling nog steeds niet ontvangen??

Vriendelijke bediening in de winkel

Vriendelijke bediening in de winkel, veel keuze en de juiste maat gratis naar belgie opgestuurd!

Prima Trui gekocht

Prima Trui gekocht , goede maat en prima aflevering .

Dikke prima,snelle levering,blij met�

Dikke prima,snelle levering,blij met mijn aankoop:-)

Bloes

Mooie bloes ontvangen en toch nog redelijk op tijd.

Het artikel is uitstekend

Het artikel is uitstekend

Prima service en snelle levering!

Prima service en snelle levering!

goede service

goede service, meedenkende medewerkster.

Ik heb een soort (spijker) jasje (van�

Ik heb een soort (spijker) jasje (van zwarte stretchstof) besteld in maat 42. Ik heb hetzelfde jasje al in een andere kleur. Op het jasje wat door jullie is opgestuurd staat maat 42 maar het is gewoon 2 maten kleiner, eerder maat 38. Ik heb hem gister teruggestuurd, maar helaas nog niks gehoord.?? hopelijk morgen.

Goede service en keurige verzending

Goede service en keurige verzending

Leuke blouses besteld

2 leuke blouses besteld, met beide was er een kleinigheidje, helaas. Ruilen was helaas niet mogelijk, de maat was uitverkocht. Maar heel goed geholpen, mocht retour, volgende keer beter. Dank voor de goede service.

Vlotte afwerking van de bestelling�

Vlotte afwerking van de bestelling ,mooie trui. Mn zoon is er blij mee!!

Wat een leuke zaak.

Had nog nooit van gehoord van Bomont,maar wat een leuke zaak. Bestelling is allemaal naar wens en snel geleverd. En met een persoonlijk kaartje erbij van degene die het verpakt heeft. Voor herhaling vatbaar.

Goede middag

Goede middag, Ik heb nog steeds niks ontvangen Ik heb ook voor achteraf betalen gekozen en ze sturen een herinnering om te betalen. Ik begrijp het niets van Hopelijk voor de snelle duidelijk Vriendelijke groeten Olga Strenkovska

Wat ik bestelde is goed van kwaliteit

Wat ik bestelde is goed van kwaliteit, en mooi. Alleen de bestelling kwam erg verdeeld in mijn bezit. Verschillende pakketjes op verschillende dagen, terwijl ik het in een keer besteld had. Jammer, maar ondanks dat tevreden.

super gedaan�

onze bestelling was goed verzorgd en netjes afgeleverd.Dus we zijn helemaal te vreden.een volgende keer denken we ook weer om bij jullie te bestellen.groetjes

Snelle levering, goede kwaliteit, goede prijs

Prima gegaan ,snel in huis ????

Prima gegaan ,snel in huis ???? Mooie kwaliteit,

heb nog niets ontvangen

heb nog niets ontvangen

Alles prima in orde maar helaas was de�

Alles prima in orde maar helaas was de jas veelste �breed� dus retour gestuurd. (Ging overigens ook erg makkelijk, en fijn dat pakket al met plakrand was) Mvg Cindy

De bezorging was zeer snel ..het vest�

De bezorging was zeer snel ..het vest wat ik besteld had zag er ook mooi uit net als op de site ..maar helaas was hij mij iets te kort ..helaas weer terug gestuurd

Helemaal tevreden !

Ik vond na lang speuren opeens d� blouse in mijn maat bij Bomont. Bestellen gaat snel en gemakkelijk en levering ging helemaal volgens de info die me werd toegestuurd. Helemaal tevreden !

Trui die afgebeeld was is niet�

Trui die afgebeeld was is niet geleverd, kreeg andere Trui en retour sturen kost geld ! Moet nu naar de winkel

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg