Voor het eerst bij Bomont een�

Voor het eerst bij Bomont een bestelling geplaatst en alles is van begin tot eind perfect gelopen. De verkoopster in de winkel was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Jammer dat de kleding niet tegelijk�

Jammer dat de kleding niet tegelijk werd bezorgd. Er zat nu 1 dag tussen en hierdoor moest ik dus 2x erop wachten ipv 1x.

Retourbiljet vergeten

Retourbiljet vergeten! ��n mailtje en alles in orde! Top !

Echtheid

Artikelen weergegeven op de site, komen goed overeen met het originele artikel.

Snelle levering. Prima verpakt. Ik kreeg op 3 achtereenvolgende dagen een pakketje. Dat mag van mij ook op 1 of 2 dagen. 1 dag langer wachten vind ik geen punt. Beter voor het milieu. Het zou mooi zijn als je dat kunt kiezen bij de bestelling.

Stond xxl maar toch iets te strak dus�

Stond xxl maar toch iets te strak dus terug wachten op terug storten geld??

Kreeg een deellevering en na een week�

Kreeg een deellevering en na een week bericht dat andere artikel niet geleverd kon worden. Waarom niet gelijk geleverd en andere is er niet meer?

Mooie jas

Mooie jas. Snel geleverd. Goeie maat. Ik ben er blij mee. Leuke zaak met veel keus.

Prima verzorgd

Prima verzorgd

Tevreden

Gratis verzending en snelle levering. Top!

Correcte levering .

Correcte levering .

Super snel kunnen bestellen en wat ik�

Super snel kunnen bestellen en wat ik wilde snel gevonden. Snelle levering en een prachtig product ontvangen via DHL.

Prima en correcte levering!

Prima en correcte levering!

verzenden is prima gedaan vanuit�

verzenden is prima gedaan vanuit Bomont, helaas door dhl. deze levert NOOIT aan de deur. altijd een mail dat wij niet thuis zijn en ophalen bij pickup point. de trui was keurig verpakt en zit perfect. bij versturen liever geen ghl meer.

Niets op aan te merken

Snelle levering, netjes verpakt. Niets op aan te merken.

Hoi,heel erg tevreden over Bomont!

Hoi,heel erg tevreden over Bomont! Vriendelijke medewerkers. Nu weer wat besteld, hoop alleen dat DHL het niet zo voor de voordeur legt,iedereen kan het meenemen. Ik kan een melding maken van,,,,, is niet bezorgd,maar dat zit niet in me aard..Bomont,,,,,,let hier AUB op! Vr gr, M driessen ,klant in Kamperland.??

Snelle en keurig levering

Snelle en keurig levering, van een product dat meer dan voldoet aan verwachting.

Geweldige klantenservice

De klantenservice van Bomont is geweldig. De DHL maakte er weer eens een potje van maar de klantenservice van Bomont volgde het op ook na ontvangst van het pakketje werd nog navraag gedaan bij mij. Echt TOP. De kwaliteit van het geleverde is ook zeer goed. Een tevreden klant.

4 producten besteld

4 producten besteld, maar over 3 op 1 volgende dagen door 4 bezorgers afgeleverd. Advies kluster de producten als ze uit verschillende vestigingen moeten komen en verstuur in 1 pakket naar de klant. Niet alleen fijn voor de klant maar drukt ook de verzendkosten.

Bestelling door dhl bezorgd.

15-10-2022 blouses besteld en betaald. En nog steeds niet ontvangen. Vroeger werd het per winkel (waar aanwezig)getransporteerd naar de winkel waar de vraag voor het desbetreffende kledingstuk lag. Dat ging fantastisch. Deze methode via dhl is slecht.

Schnell geliefert

Schnell geliefert, immer wieder gerne

Fijne en betrouwbare webshop

Snelle levering, product voldoet aan verwachting

??????????????????

??????????????????

Alles van bestelling tot bezorging is�

Alles van bestelling tot bezorging is prima Hartelijk dank G.vet-Ruiter

Snel geleverd en precies wat ik er van�

Snel geleverd en precies wat ik er van verwachtte.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg