1 bestelling werd in 3 keer geleverd

1 bestelling werd in 3 keer geleverd. Dit betekend dat je 3 keer thuis moett zijn voor 1 pakket, maar bij retouneren ook 3x 2,95 moet betalen.

Sehr schnelle Bearbeitung und super freundliche Betreuung

Die Bestellung wurde Sehr schnell geliefert, Sehr gutes Material, passt alles wunderbar Bei der Kundenbetreuung super freundliche Mitarbeiter

Helaas na 1 week me bestellingen nog�

Helaas na 1 week me bestellingen nog steeds niet ontvangen, betreft 2 voorraad artikelen. Ze kunnen nog veel leren van hun concurrenten om sneller uit te leveren.Voor mij geen Bomont meer.

Heel vriendelijke dame die mij bediend�

Heel vriendelijke dame die mij bediend heeft. Ik had een checque van ongeveer 87� en moest slechts 11� opleggen voor een kleedje die nog moest online besteld worden. Met een brede glimlach heeft die dame dit in orde gebracht ! Verdient een pluim ! De Nederlanders hebben daar wel feeling voor ! Hun malse uitspraken zijn zalig.

Snelle probleemoplossing

Online geshopt bij Bomont. Per abuis het artikel 2 maal aangeklikt en dus 2 maal besteld. Telefonisch contact opgenomen. Vriendelijke dame heeft probleem opgelost en bevestigingsmail gestuurd. Artikel goed ontvangen en rekening snel gecorrigeerd bij afterpay.

Fijne goede website met veel keuze in�

Fijne goede website met veel keuze in merken en goede service

Contact gehad vanwege een prijsverschil�

Contact gehad vanwege een prijsverschil van een sweater. Naar tevredenheid opgelost door Bomont.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Snel in huis

Prima service. Zeker een winkel om terug te komen.

Snel, overzichtelijk

Fijn online geshopt

Fijn online geshopt. Kleding keurig verpakt, 2 dagen na de bestelling geleverd. Je kunt met een gerust hart hier bestellen.

Jas is prima en mooi

Jas is prima en mooi. Wat betreft levertijd had wat meer info gegeven mogen worden.

Blous is prachtig mooie kwaliteit.

Blous is prachtig mooie kwaliteit. Snel geleverd. Prima !!

Prima levering

Prima levering. Heel snel! Netjes verpakt met leuke brochure erbij.

Ik koop liever in de winkel maar omdat er geen mooie Bomont winkel in Maastricht ligt kan ik gelukkig online kopen�

Ik bestel niet vaak online doe mijn aankopen liever in de winkel. Als je in Renesse bent zeker doen. Dus heb alleen maar positieve ervaringen met online te kopen

retour niet verwerkt

Ik heb 2 artikelen in de webshop gekocht en beide retour gebracht in de winkel. Ik heb echter van slechts 1 een bevestiging ontvangen dat die geretourneerd is. Van de andere (zelfde artikel in andere kleur, tegelijkertijd geretourneerd) niet. Daarnaast staat in afterpay nog steeds het volledige bedrag te betalen, dit moet natuurlijk 0 zijn. Ik heb een mail gestuurd, dus even afwachten hoe dit wordt afgehandeld.

Ik heb mijn product nog steeds niet�

Ik heb mijn product nog steeds niet ontvangen.

Perfect. Dank u!

Snel en netjes ingepakt geleverd.

Snel en netjes ingepakt geleverd.

Prachtige winkel

Prachtige winkel, groot assortiment, overzichtelijk, netjes, schoon en super klantvriendelijk!

Snel en netjes geleverd toppie bedankt

Snel en netjes geleverd toppie bedankt

Super bedankt

Snelle levering en netjes verpakt dank daar voor

Kleding vlot en netjes ontvangen.

Kleding vlot en netjes ontvangen.

prima vlotte service

prima vlotte service