Comfortabele warme trui!

De trui van Tommy Hilfiger zit heerlijk! Nu de koude dagen er weer aan komen is dit een comfortabele warme trui die netjes zit en ook heerlijk warm is.

Bestelling is prima verlopen

Bestelling is prima verlopen, helaas retour artikel zag er mooi uit, maar te groot

Snelle service. En prachtige kleding. Echt waar voor je geld

Ik wacht nog op antwoord van jullie

Ik wacht nog op antwoord van jullie. De verzending die ik ontvangen heb was niet ok� . Vies, vuil en vlekken op het artikel .

Prima levering zoals beloofd

Prima levering zoals beloofd

Fijne webshop

Fijne webshop, snelle verzending en keurig verpakt

Kwaliteit leuk shirt zit superrr

Kwaliteit leuk shirt zit superrr

Onze dochter is super blij met haar�

Onze dochter is super blij met haar nieuwe hippe winterjas.

ik koop zelden of nooit kleding online

ik koop zelden of nooit kleding online, maar omdat ik al lang op zoek was naar een winterjas toch de stoute schoenen aan getrokken. Boven verwachting heb ik via Bomont een prachtige jas gekocht. De maat was helemaal goed, en de bezorging verliep bijzonder goed en snel.

Keurig en snel bezorgd maar alle items�

Keurig en snel bezorgd maar alle items per stuk versturen, kan echt niet meer in deze tijd.

Prima en snelle service!

Prima en snelle service!

Vlotte levering

Vlotte levering. Mooie trui.

Slechte service bij levering

Eerste keer en laatste bij Bomont besteld en de pakketje bij iemand anders ingeleverd. Waarschijnlijk ik krijg 3.50 � vergoeding (40� besteed) . Sorry can not provide any resolution, I don't have any..please change your delivery service...

Top jas

Service is perfect,duurde best lang voordat jas kwam,ik belde en werdt gerustgesteld met dr mededeling dat hij de volgende dag geleverd zou worden! En dat was ook zo! Bedankt

Ik heb een mooie jas gekocht van�

Ik heb een mooie jas gekocht van 219.95.Een prachtige paars/kobaltblauwe kleur in changeant changeant stof. Ik kreeg echter geen korting van 12.50 en die korting was er op dit moment wel vanwege de actie prins 12.50. Jammer dat die niet meteen verwerkt wordt. Verder is Bomont een hele fijne winkel en zijn wij blij dat die nu ook in den Bosch is en niet alleen in Zeeland!

Bestelling is netjes binnen aantal�

Bestelling is netjes binnen aantal dagen geleverd. Netjes verpakt.

Bomont - Moderne zaak

Bomont , is een bekende zaak in Zeeland , daar is ons vaste vakantie plaats in Zeeland , ook daar gaan wij shoppen bij Bomont , wij zelfs koen uit Gelderland , wij doen ook online bestelling ,het bevalt ons uitstekend , ok een snelle levering , super blij met Bomont , leefstijl voor iedereen .... Als je daar slag ..... Blijf je jong .

Ik ben superblij met mijn jas

Ik ben superblij met mijn jas. Zit perfect. Was ook blij met de prinsjesdagkorting. Maar wat valt het dan tegen als de week erop de jas en andere artikelen met nog meer korting worden aangeboden. Dat valt dan tegen, vooral als vaste klant. Nu is hij dus na enkele dagen nog ruim 10 euro goedkoper.

Supergoede snelle service

Supergoede snelle service

Ik heb mijn broek nog niet ontvangen

Ik heb mijn broek nog niet ontvangen

Snelle levering in twee delen!

Snelle levering in twee delen! Duidelijke foto�s op de webshop.

De artikelen zijn mooi

De artikelen zijn mooi! Veel keuze.. Wel veel verspreide bezorging, dus veel vervoer voor 1 bestelling met meerdere artikelen. Dat is jammer. Verder erg tevreden over de service van Bomont!

ja is prima was helemaal wat ik er van verwachte

was helemaal wat ik er van verwachte. Keurig thuis afgeleverd

Snelle levering, de retourverwerking duurt wel wat lang.

Super tevreden

Super tevreden, pakket met zorg ingepakt

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg