Helaas het beeldje kapot ontvangen

Helaas het beeldje kapot ontvangen, maar alles goed geregeld en een nieuwe gekregen.

Snelle en betrouwbare levering

Snelle en betrouwbare levering

snelle levering en mooie kwaliteit

snelle levering en mooie kwaliteit

Super! Snelle levering. Mooie broek binnen gekregen.

Van Bomont een waardecheque ontvangen

Van Bomont een waardecheque ontvangen! Altijd leuk deze te ontvangen! Een prachtig handdoekje besteld en werd ook snel bezorgd. Top!

zeer goed !

alles goed verlopen, bestelling + levering. snelle service, en een goede communicatie

Prima prima prima

Prima prima prima

Goed product als omschreven

Goed product; snelle levering; keurige afwikkeling doordat je bijna bij elke handeling een mailtje ontvangt met wat er gaat gebeuren en hoe ver het staat met de levering. Aangenaam verrast

Twee van de drie artikelen waren niet�

Twee van de drie artikelen waren niet in orde. Op ��n pull waren vlekjes, op een andere pull was een hapering. Dus teruggestuurd. Bomont heeft er wel voor gezorgd dat ik die gratis kon terugsturen.

Fijne winkel met goede service.

Fijne winkel met goede service.

Snelle levering. Jammer dat artikel te groot was. Heb het geretourneerd.

Snelle levering,helaas niet de goede�

Snelle levering,helaas niet de goede maat .Jammer de kwaliteit was heel mooi.Volgende keer beter.

Goede service. Gisteren besteld, vandaag in huis. ????????

2 jassen besteld

2 jassen besteld. Helaas beiden te groot. En M niet meer op voorraad. Prima en snel verzonden en retourneren ging ook makkelijk. Ik hoop dat mijn maat nog weer binnen komt dan ga ik het zeker weer bestellen.

Blazer zag er leuk uit

Blazer zag er leuk uit, maar zat niet mooi

Fijne zaak en prettig geholpen

Fijne zaak en prettig geholpen

Had voor mijn man maat S t-shirts�

Had voor mijn man maat S t-shirts nodig. Deze moesten besteld worden, ze waren niet op voorraad in de winkel. De dag erna al met de post in huis!!!

Zondag in de winkel een jas besteld

Zondag in de winkel een jas besteld: deze is nog steeds niet binnen. Nu weet ik waarom: mijn huisnummer is niet vermeld terwijl ik wel in het systeem sta�. Morgen maar eens bellen

Kreeg niet wat ik besteld( geisha) had

Kreeg niet wat ik besteld( geisha) had, was ineens uitverkocht en geld zag ik ineens op mijn rekening zonder reactie van Bomont. Had het liever meteen geweten dan had ik t artikel elders kunnen bestellen, maar was nu overal uitverkocht. Wel reactie mail gehad maar daarin was niet goed gelezen wat ik zelf al had gemaild dus een "ongepaste" reactie terug. Jammer want normaal geen problemen met deze winkel

Zeer slechte levering , nooit meer naar Bomont.

Produkt was goed. Netjes verpakt. Helaas niet afgeleverd bij het afhaalpunt dat ik heb opgegeven. Vanwege mijn werktijden gekozen voor de afhaalbox bij praxis , tot 21:00 op te halen. Zonder overleg is het pakket op een totaal ander afhaaladres geleverd waar de openingstijden zeer beperkt waren. Toen ik daar aan kwam was dit punt gesloten en hing er een briefje met gewijzigde openingstijden. Hierdoor weer vrij moeten nemen omdat het pakketje anders retour gestuurd zou worden � Kortom: veel gedoe. Ik bestel nooit meer bij Bomont. Voortaan gewoon wehkamp : snelle levering en goede service. Sorry Bomont �

2 artikelen besteld,kreeg ik een email�

2 artikelen besteld,kreeg ik een email dat het in 2 leveringen komen. 1e gehad, 2e zonder verdere communicatie geannuleerd! Email was op zijn plaats geweest

Supersnelle levering en degelijk�

Supersnelle levering en degelijk verpakt. Dik tevreden ????

Heel erg netjes super bedankt

Heel erg netjes super bedankt

Gemakkelijk en snel

Bestellen, betalen, afwachten en de bestelling is thuis.

Ik ben altijd zo tevreden over de�

Ik ben altijd zo tevreden over de kwaliteit van bomont. De naam bomont staat voor kwaliteit vriendelijk, behulpzaam maar ook echt tot 1 van de prachtigste winkels van Nederland. Echt een top winkel

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg