Prachtig product

Prachtig product, erg blij mee. Goede en snelle service

Gewoon super

Gewoon super

Product was niet meer leverbaar

Product was niet meer leverbaar, terwijl het online nog wel steeds te bestellen was. Na een paar dagen ontving ik een mail, dat mijn bestelling werd geannuleerd.

Snelle levering en terugbetaling van de�

Snelle levering en terugbetaling van de retouren

goede service en vriendelijk personeel

goede service en vriendelijk personeel online bestellingen altijd in orde met hartelijke groet Nel Baas

Vlot en heel correct levering vlug en�

Vlot en heel correct levering vlug en goed vriendelijke opvolging waarvoor dank

Duidelijke mailwisseling

Duidelijke mailwisseling, en de spullen werden binnen de afgesproken tijd geleverd

Klopt allemaal

Klopt allemaal. Fijne winkel en heel mooie kleding.

Precies wat ik verwachtte

Precies wat ik verwachtte, kleur en pasvorm van mijn Jeans. Blij mee!

5 sterren is 100% tevredenheid.

5 sterren omdat over alles tevreden ben, precies de zonnebril die ik zocht voor de juiste prijs, de wijze van verpakken, de aflevering volgens afspraak. Kortom, wel mijn eerste maar zeker niet de laatste aankoop bij Bomont.

keurig verzorgde verpakking

keurig verzorgde verpakking

Snelle verzending

Snelle verzending, en keurig verpakt.

Artikel uitverkocht, maar wel gratis een mooi verwen pakket.

Bestelling is niet verwerkt door het bedrijf waardoor ik na telefonisch contact per mail kreeg te horen dat het artikel nu uitverkocht is. Vandaag is er een mooi verassingspakket bezorgd met allemaal leuke dingen er in van onder andere kledingmerken van Petrol en PME met daarbij 2 kaarsenhouders dus alsnog dik tevreden hoe ze dit alsnog hebben opgelost.

Bestelling was perfect

Bestelling was perfect

We vonden de zaak in Domburg haast�

We vonden de zaak in Domburg haast mooier dan in Etten -Leur.En ook klantvriendelijk.Mooie zaak.We werden goed geholpen.

Snelle levering en een mooie korting.

Snelle levering en een mooie korting.

Keurig geholpen, zeer klantvriendelijk!

Na ontvangst van mijn bestelling heb ik gebeld omdat de foto iets anders liet zien dan mijn ontvangen artikel. Ben keurig te woord gestaan en samen naar een goede oplossing bedacht. Ben super tevreden, ga zo door! Ik kom zeker terug.??

Leuk zaak

Leuk zaak, wordt goed geholpen, en mooie kleding

Goed product

Goed product. Snelle bezorging

Supersnelle levering en een super fijne�

Supersnelle levering en een super fijne broek voor een spotprijs

Jas besteld niet voorradig

Jas besteld, mooie prijs, na 3 dagen een mail dat de jas niet voorradig is.

Goede service . Alleen de vaste klanten avond mag van mij weer terugkomen met de 20 %;korting

Leuke en modieuze kleding voor jong en oud

Product niet leverbaar

Product niet leverbaar, maar dat laten ze pas weten na 3 dagen, echt vervelend.

Super kwaliteit

Super kwaliteit. Snelle levering