Altijd vriendelijk en goed geholpen

Altijd vriendelijk en goed geholpen. Ook als zaken niet passen of niet helemaal naar wens zijn wordt alles netjes afgehandeld. Super tevreden met jullie service.

Super leuke winkel

Super leuke winkel, nu ook online heel tevreden. Goede service, snelle levering en hele mooi jas, blij mee!

Super snelle levering

Super snelle levering, ben er erg blij mee!!!!

Sales bij Bomont

Ik kocht bij Bomont een regenjas van Ilse Jacobson die via de tap SALES werd aangeboden met 50 % korting. Het pakket werd snel geleverd, voldeed helemaal aan mijn verwachtingen en de prijs voelde als een kadootje. Ik ben er erg blij mee.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, goed product en vlotte bezorging

snelle terugbetaling nadat ik mijn�

snelle terugbetaling nadat ik mijn bestelling had teruggestuurd. Super ??

Alles snel en perfect afgeleverd ??

Alles snel en perfect afgeleverd ??

Andre kleden gekregen dan besteld

Andre kleden gekregen dan besteld. Beetje ***lig on dan maar wat op te sturen. Nu moet ik het zelf regelen om toch mijn bestelling te krijgen! Postkantoor etc..

kapot

De doos kwam helemaal gedeukt en gescheurd aan, er is een stukje van het product wat ik had besteld af�

Wie immer alles Bestens!

Wie immer alles Bestens!

Fijne behaaglijke gebreide jurk!

Fijne behaaglijke gebreide jurk! Snelle levering!!!

Super geholpen

Leuke kleur en past perfect

Leuke kleur en past perfect Ben er blij mee!

Mooie merken, stijladvies geeft de doorslag

Ik ben super goed geholpen! Er is ruim de tijd genomen om mij echt heel blij met een fantastische outfit naar huis te laten gaan. Er hangen hele mooie merken, maar het oprecht goede advies zorgt ervoor dat ik zeker terug ga komen in de winkel in Den Bosch.

ZEER TEVREDEN

ZEER TEVREDEN OVER DE AFHANDELING VAN MIJN BESTELLING.

Heel leuke ervaring.

Heel leuke ervaring. Levering is snel en heel correct verlopen.

geen enkele op of aanmerking!

geen enkele op of aanmerking!

De keuze is reuze en je wordt keurig geholpen zowel in de winkel als online.

Mooie producten online besteld welke snel en correct zijn geleverd. Ondersteuning van de klantenservice is perfect en zeer correct. Deze ondersteuning ligt geheel in lijn met de fijne hulp die wij telkens weer ervaren als we in de Bomont winkel in Sluis gaan shoppen. Kortom: zowel in de winkel als online een aanrader.

Geweldige pasvorm

Geweldige pasvorm

ik kom terug

Enorm veel keuze Afterpay is ook een grote plus levering mag iets sneller

Ongelooflijk slecht !!!

Ongelooflijk slecht; een blouse versturen met duidelijke beschadigingen. Heb t zonder te passen direct teruggestuurd ????????????

Snelle en goede service

Broek in de winkel gepast, niet in mijn maat aanwezig dus besteld via internet. Snelle en goede service!

Wat een circus!

Wat een circus! Gisteren bezocht ik Bomont in Sluis. Wat een onaangename ervaring. Onvriendelijke grote magere derderangs � bedrijfsleider � meent je als klant te mogen uitkafferen. Wat een circus!

Overhemd thuisbezorgd

Overhemd was niet op voorraad in mijn maat. Gegevens genoteerd en werd 2 dagen later kosteloos thuisbezorgd

Altijd fijne ervaring om bij bomont te bestellen

Ik heb een hele goede ervaring bij bomont . Altijd netjes verpakt , en een snelle levering , En je word goed op de hoogte gehouden waar je bestelling is

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg