Mooie kleding

Mooie kleding. Keurig verpakt en snel geleverd. Leuke prijs. Goede kwaliteit

kreeg 1 bestelling in drie�n geleverd�

kreeg 1 bestelling in drie�n geleverd met een paar dagen ertussen en de laatste blouse was heel anders dan ik besteld had, heel jammer en alles retour gestuurd!

Mooie merken en winkel. Je wordt er altijd heel goed en aardig geholpen. Kom er heel graag. Ook online heel goed.

Mooie winkel en merken. Klantvriendelijk. Kom er graag of winkel online.

Voor de eerste keer wat besteld bij�

Voor de eerste keer wat besteld bij Bomont en dat is prima verlopen. Werd goed op de hoogte gehouden en keurig afgeleverd.

Snelle levering en zeer netjes verpakt

Snelle levering en zeer netjes verpakt

Service in winkel prima maar via web zeer matig

Alhoewel ik zeer tevreden ben over het winkelpersoneel heb ik zeer matige ervaring met bestellen online. -Vorige maand was het artikel in 1e instantie wel maar toen weer niet via de winkel leverbaar dus heb ik het via het web besteld. Na een week kreeg ik bericht dat het niet meer leverbaar was. Wel erg laat. -nu, 24 augustus, heb ik van de bestelling op 18 augustus van 2 stuks slechts 1 stuk ontvangen. Wanneer het 2e stuk komt??? ????? Geen idee. Nog niets over gehoord. Wel werd er bericht dat de bestelling in afzonderlijke delen bezorgd kon worden.

Mooie spijkerbroek

Tevreden. Mooie spijkerbroek. Maat ook goed. Goed verpakt! Prima bezorgd.

Makkelijk bestellen, goede communicatie en snelle levering. Zoals altijd helemaal top!

Te grote maat

Te grote maat, volgens tabel L. Kleding komt in delen, terugsturen is duurder

Na 3 dagen nog geen melding verzending�

Na 3 dagen nog geen melding verzending ontvangen. Het pakket was nog niet door de winkel verstuurd. Na 5 dagen pakketje in goede staat ontvangen. Het shirt is prima!

Mijn ervaring bij Bomont is super!

Mijn ervaring bij Bomont is super! De bestelling is correct afgehandeld, het werd vlot geleverd en er zat een kaartje bij met vriendelijke woorden. Top!

Bomont heeft mooie kleding

Bomont heeft mooie kleding. De sale vond ik ook leuk. Best heel wat gescoord. Er was wel eens een artikel waarvan een bepaalde maat nog aanklikbaar was, maar niet in het mandje te leggen was. Dat was vreemd en een beetje frustrerend, maar voor de rest top! Ik kom er graag. Veel verschillende stijlen, voor ieder wat wils.

Goed en snel besteld en ontvangen.

Goed en snel besteld en ontvangen. Ben hierover tevreden. Dank jullie wel.Heb heel veel plezier van mijn jurk Groetjes Jos�. ????

Snelle levering.

Snelle levering.

tevreden over product

tevreden over product, de omschrijving op de site en de levering.

Snelle levering, alles keurig netjes verpakt en duidelijk.

Snelle levering, goed verzorgd

Het tafeltje was in de sale

Het tafeltje was in de sale, helaas was het beschadigd maar hij is te leuk dus heb het zelf verholpen. Tip om dit aan te geven bij verkoop in sale.

Op naar het zuiden.

Op naar het zuiden. In het mooie zeeland ooit Bomont ontdekt. Wat een klantvriendelijke winkel, waar je als klant nog koning bent! Omdat in mijn regio geen Bomont is kunnen we gelukkig online kopen, niet zo persoonlijk maar niets is minder waar....het contact met de online shop is geweldig ohhh zo vriendelijk....ook al bestel ik niet altijd de juiste maat en moet er een heel pakket retour!! Gelukkig zit Bomont nu in Den Bosch, en was ik daar weer heel goed geslaagd, want mijn online aankopen vielen weer heel anders uit...dan valt het groot dan klein pfff Ik zou zeggen op naar het zuiden....limburg heeft ook een Bomont nodig!!

tevreden klant!

snelle levering, klein foutje, snel hersteld

Snelle levering.Helaas was artikel te klein. Geretourneerd in winkel en bedrag is erg snel terug gestort.

Lang levertijd

4 items online besteld. Ik weet dat deze in delen geleverd word. Na 3 items na enkele dagen te hebben ontvangen bleef een item niet binnen komen. Mail gestuurd waar deze bleef, kreeg geen antwoord. Na de 2e mail vriendelijk bericht dat er iets fout is gegaan en als nog zou mijn broek opgestuurd worden ( vandaag) dus hoop deze na meer dan een week morgen binnen te krijgen.

Ik heb nog steeds de helft vd levering�

Ik heb nog steeds de helft vd levering te goed. Vast iets fout gegaan, anders altijd trouwe levering van goede kwaliteit.

Ben super tevreden

Ben super tevreden