Bestellen prima, bezorgen minder

Makkelijk om te bestellen, maar de bestelling duurt 5 werkdagen voordat deze binnen is. Dat is te lang vind ik.

Snel geleverd.

Snel geleverd.

Jammer dat ��n bestelling in vier�

Jammer dat ��n bestelling in vier pakketjes gestuurd word. Verder netjes ontvangen en mooi dat het wel bij elkaar in mag indien je wilt retourneren.

Prima service en snelle levering!!

Prima service en snelle levering!! Enige tijd geleden contact met klantenservice gehad!! Super vriendelijke medewerkster!! Ga vooral zo door!!

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Nog steeds niet ontvangen !!!

Nog steeds niet ontvangen !! Ik moet mijn feedback aanpassen. Mijn order was nog niet ontvangen door een verkeerde postcode op de bestelling. Zojuist gesproken met de klantendienst van Bomont en hebben het opgelost, dank je wel Bomont

Ralph lauren polo

Ralph lauren polo. Weer met een super snelle levering.

Prima product, tegen een voordelige prijs en een goede levering

Ik ben redelijk tevreden met BoMont.

Goede gezonde zaak, ik heb 2 keer problemen gehad, 1 x niet kunnen betalen met creditcard en 1 x geen goede levering gehad. Maar personeel heeft problemen opgelost en dat waardeer ik. Beleefd personeel en goede mooie collectie.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

In ��n woord Prima!

In ��n woord Prima!

Ik bestel al jaren bij jullie

Ik bestel al jaren bij jullie, het is een groot plezier omdat alles correct verloopt, de bestel procedure fantastisch, het assortiment fantastisch, de wijze van betaling fantastisch, de levering fantastisch, de snelheid fantastisch, kortom BOMONT Jullie zijn een plezier om iets te kopen, ga alsjeblieft zo door, CHAPEAU

Snelle en goede service en bezorging

Snelle en goede service en bezorging

De bestelling was binnen twee dagen�

De bestelling was binnen twee dagen geleverd en je kreeg ook nog een extra mail dat de bestelling onderweg was De kwaliteit prijs verhouding prima en geen verzendkosten Top ga zo door

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Goede producten (kleren), alles is zoals omschreven.

Ik een bestelling retour gedaan

Ik een bestelling retour gedaan, maar wordt slecht ge�nformeerd over de status. Bij navraag, blijkt de retour al te zijn afgeleverd bij Bomont. Geen bericht hier over gehad en inmiddels, nog geen restitutie ontvangen. Eduard. Waalwijk.

klantvriendelijk

Heel vriendelijke medewerker bij de klantenservice na een vergissing. Snel antwoord ontvangen.

het bestellen gaat altijd prima en het wordt snel geleverd

Heel fijne winkel.

Zowel in de winkel als online zeer tevreden. In de winkels zeer attente verkopers. Groot aanbod. Mijn lievelingswinkel.

Snel geleverd en sit met veel keuze

Snel geleverd en sit met veel keuze

Kheb bestelling retour gestuurd want�

Kheb bestelling retour gestuurd want pasvorm was niet goed voor mij�

Ouderwets in een nieuw jasje..

Na lande tijd weer besteld maar ook nu weer als vanouds. Goede prijs verhouding en snel geleverd...Top.

TEVREDEN OVER MIJN BESTELLING

TEVREDEN OVER MIJN BESTELLING

Ik vind de kwaliteit van de jurk (de�

Ik vind de kwaliteit van de jurk (de stof) niet goed genoeg. Te slap.

Online bestelling retour.

We wilden artikel retourneren (online besteld). Dit kon helaas alleen geruild worden tegen hetzelfde artikel (grotere maat), maar was niet meer op voorraad. Dit was telefonisch niet meegedeeld.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg