Goed service snelle levering super�

Goed service snelle levering super geholpen ??

Anti diefstal button nog op kleding

De kleding was prima en zoals verwacht. Alleen zat er nog een anti diefstal button op een kledingstuk waardoor ik alsnog naar de winkel moest om het eraf te laten halen. Volgende keer beter�

Fijne website mooie merken

Fijne website mooie merken Ik hou van geisha en Anna van toor Snelle levering en retour

Altijd netjes en snelle levering

Altijd netjes en snelle levering

Top website

Ruim assortiment in merken, gratis bezorging. Heb vaker hier besteld. Top website, aanrader

Ik had kussens nodig voor op mijn bed�

Ik had kussens nodig voor op mijn bed in vernieuwde kamer. Jammer genoeg hadden jullie er maar1 en had er 2 nodig. Maaike aan de kassa schreef de code op zodat ik 2 dezelfde kon bestellen online. Zo ging dit supervlot! Merci Maaike voor de vlotte service

Comfortabel online winkelen

Het aanbod is divers en met verschillende stijlen. Je kan uitgebreid zoeken en kiezen. Geen verrassingen maar een degelijke uitleg over de levering en de beloften worden nagekomen.

Top geregeld

altijd in orde

Prima prima prima

Prima prima prima

Top in alles

Top Snel geleverd, perfecte maat, soepel vallende stof en een enthousiaste kaart van team Bomont. Dank jullie wel!

Slechte service, levering en belofte van producten.

Slechte service, komen levering niet na, oplossing wordt gezocht in een kortingsbon van niks te besteden bij een nieuwe aankoop. Daarentegen bestelde artikelen ruim een week later nog niet binnen. Moest hier zelf achteraan waarna bleek gedeelte niet meer leverbaar.

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering

Artikel zoals afgebeeld en vlot�

Artikel zoals afgebeeld en vlot verzonden, prima!

Een trui besteld

Een trui besteld, nooit ontvangen. DHL heeft een berichtje gestuurd dat het pakketje bezorgd is maar niet bij mij ??

Top.

Goede service.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Fijne betrouwbare webwinkel

Duidelijke website. Snel en netjes verzonden.

Online Shoppen

Mooie side en makkelijk te bestellen, en ze leveren snel

Top levering

snelle levering, ook bij retour alles snel en correct afgehandeld. in de tussentijd kwam het passende artikel alweer binnen ( wel nieuwe bestelling geplaatst ) .

Snel in huis en keurig verpakt.

Snel in huis en keurig verpakt.

Alles is goed

Alles is goed. Goede service en snelle levering.

Goede en snelle levering

Erg tevreden over de service die Bomont geeft. Breed assortiment, goede bereikbaarheid van klantenservice en snelle levering van het product.

Wij kopen altijd pme legend kleding is�

Wij kopen altijd pme legend kleding is mooi en duurzamer maar bij Bomont is het ook betaalbaar site is goed en overzichtelijk klantvriendelijk lief berichtje bij je bestelling snelle levering wij zijn zeer tevreden ?

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg