Super kwaliteit

Super kwaliteit. Snelle levering

Prima, geen problemen

De broek die ik wilde was er niet ineen�

De broek die ik wilde was er niet ineen grotere maat. Advies van personeel neem deze mee bestellen we 1 maat groter kijk thuis op je gemak wat het fijnst zit. Goed advies en 1 broek terug gebracht

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Alles prima

Alles prima

Betrouwbaar en klantgericht.

Betrouwbaar en klantgericht.

De service is uitstekend

De service is uitstekend. Alleen jammer dat ivm duurzaamheid drie blouses in drie verschillende pakketjes komen.

In de winkel bestelt....3 dagen binnen�

In de winkel bestelt....3 dagen binnen in Duitsland. Vriendelijk geholpen

Artikel besteld en betaald

Artikel besteld en betaald. Na 4 dagen gebeld met de klantenservice over waar mijn bestelling bleef. Daar zouden ze achteraan gaan bellen. Volgende dag krijg ik het bedrag teruggestort. Dat is netjes. Ik had toch graag een terugkoppeling gekregen zonder dat ik er zelf achteraan moest gaan.

Fijne communicatie en goed geholpen

Fijne communicatie en goed geholpen

Snelle levering geen verzendkosten!

Snelle levering geen verzendkosten!

Snelle goede levering

Snelle goede levering. Product zoals verwacht.

Hartstikke goeie aanbiedingen!

Hartstikke leuke zwembroek en overhemd,voor een hele leuke prijs! Snelle levering!!

Snel geleverd en geen bezorgkosten.

Ik vind de winkel in Renesse al zo leuk om te winkelen. Leuk ingericht en voor ieder wat wils. Het overhemd voor mijn man was niet op voorraad meer in de sale dus snel online besteld, was binnen 2 dagen netjes geleverd op het afhaal adres. Super.

Prima,aanrader.

Artikel was niet voorradig,Kreeg excusses en mocht een ander artikel uitzoeken en nog eens 5 euro korting en geen verzendkosten.Goed geregeld.Leuke kleding,goede prijzen en snelle service + bezorging.Aanrader.

Prachtig materiaal

Prachtig materiaal

Super snelle verzending.

Super snelle verzending.

Snelle levering. Blouse is nog mooier dan ik dacht. Goede kwaliteit.

fijne winkel

fijne winkel, veel keus, gastvrij. Ik kom graag bij jullie

Super snelle en correcte levering.

Super snelle en correcte levering.

Het gaat alles vlot en effici�nt bij�

Het gaat alles vlot en effici�nt bij Bomontm

Mooie kleding goede service

Mooie kleding goede service

Moooi product en de informatie over de�

Moooi product en de informatie over de levering was duidelijk.

Goede service was er binnen drie dagen�

Goede service was er binnen drie dagen wat ze zeiden

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg