Fijne website

Fijne website, overzichtelijk. Snelle levering.

Bomont is een leuke gezellige winkel

Bomont is een leuke gezellige winkel. Fijn dat ze ook een webshop hebben.

Prima levering

Prima levering

Goede webshop

Goede webshop! Alles snel ontvangen� enige aandacht voor de verzending: 3 artikels besteld� ook 3 pakketjes ontvangen op verschillende momenten ?? lijkt mij erg duur in de verzending en ook voor de klant fijner om 1 pakket te ontvangen !

Alles super!!!

Alles super!!!

Alles Super

Alles Super! ??

Super snelle levering en vest was�

Super snelle levering en vest was precies zoals ik had verwacht.

Kreeg bericht dat een besteld jurkje�

Kreeg bericht dat een besteld jurkje niet meer beschikbaar was, terwijl die op de website nog steeds als wel beschikbaar staat. Vreemd....

Bestelling na 8 dagen geannuleerd na foutieve informatie

Op 25/7 besteld met het idee dat het binnen 1-3 dagen geleverd zou worden. In de bevestigingsmail stond opeens dat het langer kon duren vanwege werkzaamheden aan de website. 1/8 gebeld voor status bestelling. Het zou verstuurd worden. 2/8 gebeld dat ik geen verzendbevestiging had ontvangen. Daarop werd gezegd dat het inmiddels ingepakt en wel klaar lag voor DHL. Twee uur later krijg ik een mail dat het artikel kapot bleek te zijn en de bestelling geannuleerd zou worden. Volgens mij is er iets mis gegaan en klopt er niets van de informatie. Zeg het dan gewoon eerlijk.

Goede service, goede kwaliteit kleding.

Geen goed contact Bomont en Afterpay Ondertussen heb ik contact gehad met afterpay... Er is een dikke 17 euro van de rekening gehaald maar de omschrijving is niet weggehaald, dus op mijn rekeningoverz

Heel vaak iets besteld maar de laatste keer ging het goed mis. Iets retour gestuurd en dat hebben ze niet met afterpay geregeld en ik kon dus voor de kosten opdraaien. Volgens mij gaat er dan iets echt fout in je bedrijfsvoering.Oook nog via de mail geprobeerd om een goeie oplossing te vinden maar helaas. Mijn retour kon niet goed verwerkt worden omdat de website van Bomont niet toereikend was, beetje jammer allemaal. Geen tegoedbon of iets degelijks... jammer, ze zijn een klant kwijt.

Klantvriendelijk bedrijf.

Klantvriendelijk bedrijf. Mooie merken, overzichtelijke website, vriendelijke klantenservice. Kortom, 'n aanrader

Zeer slechte klantvriendelijkheid

Zeer slechte ervaring gehad. Na een slechte aankoop ( dure blouse die giga kreukt) niet te dragen zo erg. Contact gehad met Bomont. Uiteindelijk afgescheept met 20 euro korting op mijn volgende bestelling. Belabberde service voor een winkel die staat voor kwaliteit. Was meteen mijn laatste aankoop in deze winkel.

Ik had 4 verschillende items besteld

Ik had 4 verschillende items besteld, 1 kledingstuk en 3 interieur producten. Het minpunt voor mij is dat alle 4 de producten op een andere dag geleverd werden in 1 week. 4 keer heel veel verpakkingsmateriaal, 4 keer een pakketbezorger. Ik denk dat dat in deze tijd toch niet gewenst is. Wat betreft de producten daar ben ik zeker blij mee.

goedemorgen het is geweldig bij bomont

Goedemorgen het is geweldig bij bomont

De bestelling was vlot geregeld en snel�

De bestelling was vlot geregeld en snel bezorgd. Keurig.

Had 2 jurkjes besteld maat medium is�

Had 2 jurkjes besteld maat medium is normaal ongeveer maat 40.Mooie stof en super leuk model.Helaas vielen deze erg klein. Ik zou het heel fijn vinden als ik een maat aanklik zou weten wat de bovenwijdte de taillewijdte en totale lengte is van het artikel dit voorkomt onnodig retourneren.Ik hoop dat u hier iets mee kunt.

Good price, good service

Good price, good service! The item (jacket) was very well priced and in excellent quality- and it was delivered very quickly to Germany (Bonn) without extra charge. We are very happy!

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Gewoon heel goed

Gewoon heel goed

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, prima op tijd bezorgd door DHL

Retouneren

Mijn ervaring met Bomont is gewoon goed. Onlangs een review geschreven over voor mij moeizaam retourneren van een tasje. Via een mail toegestuurde QR code werd het een stuk eenvoudiger. Binnen enkele dagen ook mijn geld terug. Beste mensen van Bomont bedankt.

Prima bevallen

Prima bevallen

Beetje vreemd�.

Ik had een jas van 149,95 geretourneerd en maar 147,95 terug gekregen. Heb er niet over gebeld want dat kost meer dan het opbrengt maar vind het wel vreemd. De � 0,95 van AfterPay moest ik 2 x betalen dus voor de jas die ik heb gehouden maar ook voor de geretourneerde jas. Achteraf(na reactie op deze beoordeling) blijk ik dus maar 1 x � 0,95 voor AfterPay te hebben betaald maar heb ik � 2,95 retourkosten moeten betalen. Ik had daar tot nu toe nog nooit van gehoord maar dat zal bij Bomont de regel zijn. Deze retourkosten heb ik nu eenmalig terug gekregen.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg